SpongyaBob betöltötte tizedik életévét

SpongyaBob betöltötte tizedik életévét SpongyaBobnak, az egyik legnépszerűbb rajzfilmhősnek születésnapja van. Immáron tíz éve él a köztudatban és szórakoztatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a tengeri szivacs.

 

 

Ennek tiszteletére az MTV képernyőre tűzi a csudavicces animációs sorozat Sponge Bob and the Big Wave című epizódját, a hosszú hétvégén, szombaton és vasárnap is. SpongyaBob tíz éves lett.

Szombaton délelőtt, vasárnap pedig kora délután követhetjük izgalommal, hogy mi is történik mindenki kedvenc tengeri szivacsával és szomszédaival, Patrikkal és Tintás Tunyacsáppal az óceán mélyén. Ezek után ne lepődjünk meg ha nem találkozunk gyerekekkel az utcán, megtaláljuk őket a tévé előtt!

 

SpongyaBob betöltötte tizedik életévét

 

SpongyaBob Kockanadrág egy Emmy-díjas amerikai rajzfilmfigura és az egyetlen olyan rajzfilm, amely bekerült a Nielsen Top 10-es népszerűségi listájába. A népszerűségét annak is köszönheti, hogy nem csak a gyerekek imádják, hanem a felnőttek is. A rajzfilm egyik készítője Stephen Hillenburg, aki korábban tengerbiológus volt, éppen ezért nem is volt kérdés, hogy hol is játszódjon a sikersorozat.

 

SpongyaBob betöltötte tizedik életévét

 

A rajzfilm első részét 1999. május 1-jén vetítették a Nickelodeon Kid's Choice Award után és ekkor ismerhettük meg SpongyaBob Kockanadrágot, „aki” egy tengeri szivacs, és egy ananászban lakik a tenger mélyén, Bikini-fenéken. Két szomszédja Tintás Tunyacsáp és Patrik mindennap boldogítják egymást, és a munkahelyén, a Rozsdás Rákollóban is mindig történik valami…

 

SpongyaBob betöltötte tizedik életévét

 

A tíz esztendős SpongyaBob tehát meghódítja az MTV képernyőjét is, szombaton 11.40-től, és ha lemaradtunk volna róla, van lehetőségünk megnézni vasárnap 15.15-től.