Tila Tequilának egy partner sohasem elég

Tila Tequilának egy partner sohasem elég Vadonatúj, izgalmas műsorokkal rukkol elő az MTV a jövő héttől. Indul az MTV Crispy News, a csatorna naponta jelentkező ropogós hírmorzsája, a kultikus MTV Cribs – Tuti pecók és a Wanna come in?- Feljössz hozzám? című sorozatok. Nagy visszatérője is van a csatornának, aki nem más, mint Tila Tequila.

 

 

Három vadonatúj, szuperropogós új műsor landol májustól az MTV képernyőjén. Mindhárom sorozat igazán merész és szórakoztató nemzetközi show, a biszexuális és forró Tila Tequila pedig visszatérő vendég az MTV képernyőjén…

 

Tila Tequilának egy partner sohasem elég

 

Az ’MTV Cribs – Tuti pecók’ című műsorból megtudhatjuk, mi nézők, hogyan is élnek a sztárok. Bekukkantást nyerhetünk az otthonaikba. Megtudhatjuk mekkora a gardróbjuk, hány kocsi áll a garázsban, miket tartanak a hűtőben, hány medencéjük van és további extra infókat pecóikról. Az MTV kamerái előtt minden kiderül, büszkén mutatják meg a világnak kacsalábon forgó és gyakran teljesen képtelen villáikat.

 

Tila Tequilának egy partner sohasem elég

 

A ’Wanna Come In? – Feljössz hozzám?’ a délutáni műsorpalettát színesíti majd, két igazi macsó készíti fel lúzer és a csajok nyelvét egyáltalán nem beszélő kockafejű barátját a nagy találkozásra, két gyönyörű és belevaló lánnyal. A macsó csapat a háttérből irányítja az eseményeket és a ha az est végén elhangzik a kérdés – feljössz hozzám? -, a lányon kívül még komoly pénzjutalom is üti a győztes fiúcsapat markát!

 

Az MTV Cripsy Newsból - a csatorna legújabb, naponta jelentkező hírmorzsáiból - elég egy falat és egyből képbe kerülhetünk a nemzetközi sztárvilág legforróbb és legfrissebb pletykáival kapcsolatban. Az MTV Crispy News gondoskodik róla, hogy az MTV nézői első kézből értesüljenek a nagyvilág legfrissebb sztársztorijairól!

 

Tila Tequilának egy partner sohasem elég

 

Az MTV sikersorozatának sincs vége. Tila Tequila a héten kiválasztotta párját, ám a kapcsolatnak nem volt jövője… Tila ezért úgy döntött, újra próbálkozik, és jövő hét hétfőtől a második évaddal tér vissza. Kíváncsian várhatjuk, ki is lesz az új választottja!

 

 

MTV Cribs - Tuti pecók - hétfőtől péntekig 18:45 és szombat-vasárnap 18:45

Wanna Come In? - Feljössz hozzám? - mindennap 17:25

Tila Tequila második évad - mindennap 21:00