Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.  Minden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

Botond: 3 éves német juhász keverék kan kutya. Nyírlövőben találták április 29-én. Szép kiállású, vörösesbarna színezetű, nagyobb termetű, nyugodt természetű kutya. Egyelőre az eredeti gazdija jelentkezésére számítunk, abban bízva, hogy nem szándékosan hagyták el, hanem csak elcsatangolt otthonról. Ha nem jelentkezik érte a gazdája, akkor örökbefogadható lesz. Éber természete miatt akár házőrzőként is megállja majd a helyét.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Atosz: 2 éves labrador keverék kan kutyus. Az Orosi útról került az Állatotthonba április végén. Ha felismeri az eredeti gazdája, jelentkezhet érte az Állatotthonban, és hazaviheti ezt a rendkívül kedves, érdeklődő természetű kis csavargót. Egy új gazdijelölt már jelentkezett érte az Állatotthonban, így ha nem lesz meg az eredeti tulajdonos, akkor Atoszt már várják az új otthonában.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Bátó: 4 éves keverék kan. Az első pillanattól kezdve nyugodtan és kedvesen viselkedik bárkivel, aki közelít felé, az embereket fenntartás nélkül elfogadja. Nem is értjük, miért hagyták magára előző gazdái, amikor egy ilyen jó természetű kutyának könnyedén találtak volna egy új, felelősségteljes gazdit. De ez sajnos nem történt meg, így Bátó is gazdátlanná vált, és az Állatotthonban várja, hogy valaki befogadja az otthonába.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Bonifác: 10 hónapos német juhász keverék kan kutyus. Könnyen tanítható, élénk természetű fiatal legény, szívesen tölti az időt gyerekek társaságában is. Önkénteseink őt is lelkesen sétáltatják, ilyenkor is problémamentesen viselkedik, boldogan és felszabadultan élvezi a természetet, a simogatást és törődést. Biztosak vagyunk benne, hogy új gazdái részéről sem lesz rá panasz, főleg ha tapasztalt kutyatartók, és tudják, mivel jár egy virgonc, de imádnivaló fiatal kutya tanítása és gondozása.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Dolli: 3 éves keverék ivartalanított szuka. Rossz tartási körülmények közül hoztuk el, nagyon nehéz volt már megfogni is, egy hatalmas, elhanyagolt, bozótos területen élt, pánikszerűen menekült az emberek elől. Nehezen barátkozik, de nem reménytelen eset, az ivartalanítás is segített abban, hogy nyugodtabb természetű legyen. Gyönyörű küllemű kutyus, de a megfelelő szocializációja még a leendő gazdira vár. Már nyitottabban és barátságosabban viselkedik, mint a bekerülésekor, ennek ellenére kisebb gyerekek mellé nem ajánljuk.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Gombóc: 10 év feletti keverék szuka. Április 30-án találták Gemzsén. Könnyen barátkozik bárkivel, kedves, szép küllemű kutya. Igazi kis családi kedvenc, mókás, aranyos természete van. Bízunk benne, hogy a gazdija felismeri, és hamarosan jelentkezik érte az Állatotthonban.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Kármen: 1,5 éves keverék szuka kutyus. Aranyos és érdeklődő természete van, viszont a pórázon történő séta egyelőre nehézségekbe ütközik, ilyenkor előtör Kármenből a gyerekkori makacsság, és nem szívesen mozdul egy tapodtat sem. De még semmi sincs veszve, hiszen Kármen okos, és hajlandó bepótolni a lemaradásokat, már csak az a szerencsés jelölt szükséges hozzá, aki felvállalja ezt a nemes feladatot cserébe azokért a hálás pillantásokért, és odaadó dörgölőzésekért, amit ez a fekete-fehér szőrmók biztosítani tud cserébe.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.

 

 

Morpheus: 10 éves keverék kan. Az Állatotthonnal szemben kötötték ki, így oldotta meg a gazdi, hogy megszabaduljon tőle. Nem tudjuk, mi volt ennek az oka, hacsak nem az, hogy Morpheus már nem tartozik a legfiatalabbak közé. De épp ezért olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy hátralévő éveit gyerekek, vagy akár idős emberek mellett töltse.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május II.