Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV. Minden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

Maci: 4 éves hosszúszőrű keverék kan kutya. A megtaláló szerint Tarcalon tették ki az úton társával együtt. Rengeteg mozgást igényel, így nagyon szeretne már egy nagy udvarra költözni. Más kutyákkal nem igazán egyezik, az embereket, gyerekeket viszont nagyon szereti, könnyen barátkozik. Figyelmes, kedves családtag szeretne lenni egy olyan környezetben, ahol biztonságban élhetne tovább.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Kid: 4 éves közepes termetű keverék ivartalanított kan kutya. Kölyökkorában került az Alapítványhoz, nagyon eleven és bohókás kutyus, akit egyszer már örökbe fogadtak, de költözés miatt visszakerült az Állatotthonba. Aktív, pörgős kutya. Szeret sétálni, labdázni, kergetőzni, nagyon igényli az emberek közelségét, és azt hogy állandóan vele foglakozzanak. Mindenképpen csak tapasztalt kutyások jelentkezését várjuk, mivel szeret csipkelődni, amit néha túlzásba is visz, ezért kisgyerekek mellé nem való. Sportos életet kedvelőknek ajánljuk, akár másik kutya mellé, kertes házba.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Szeder: 7 éves terrier keverék ivartalanított kan. Könnyen barátkozó, ugyanakkor ugatós kutyus. Aktív, sportos életet kedvelő embereknek ajánljuk, akik sokat tudnak majd foglalkozni vele a szabadban. Kis idő után más kutyákkal is kijön, igényli a folyamatos foglalkozást. Pórázon is jól vezethető, imádja a hosszú sétákat, de egy nagyobb udvaron is kitűnően érezné magát.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Lucas: 1 éves kan kutyus. A régi 4-es főútról került be az Állatotthonba. Eleinte nagyon meg volt rémülve, most már kezdi megérteni, hogy nem bántják az emberek. Kissé még félénk, bizonytalan, inkább a háttérben marad, a többi kutyával szemben is alul marad. Ennek ellenére kedves, próbál barátkozni, csak több idő kell ahhoz, hogy elnyerhessük a bizalmát. Jól érezné magát akár idősebb gazdi mellett is, ahol egész nap az udvaron szaladgálhatna.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Linett: 6 hónapos keverék szuka kutya. Testvéreivel együtt az M3-asnál rakták ki, már csak ő maradt gazdi nélkül a csapatból. Kifejezetten kedves, bújós, örökké hízelgő kutyus. Az önkénteseink folyamatos foglalkozásának köszönhetően pórázon is közlekedik, rengeteg szeretetet igényel, örökmozgó kölyök.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Gyuszika: fiatal tacskó keverék kan kutyus. Május 18-án találták a sétáló utcában a járókelők, akikhez barátságosan odament és velük is maradt. Aranyos, örökmozgó kutya, de pórázhoz egyáltalán nem szoktatták. Egyáltalán nem agresszív, jól táplált, egyelőre eredeti gazdáját keressük. Amennyiben nem hiányzik senkinek, új, gondos gazdája jelentkezését várja.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Bodorka: 5 hetes puli keverék kan kutyus. Apagyon találták, onnan szállították az Állatkórházba. Igazi kölyökkutya, játékos, aranyos, étvágya határtalan. Oltások után olyan otthont keres, ahol igazán nagy udvart tudhat magáénak, hiszen a pulikra jellemző csaholást, hatalmas mozgásigényt így biztosíthatja számára a gazdi.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Szotyi: fiatal nőstény házi cica. Csontsoványan, náthásan, rettenetes állapotban találtuk május 1-én a Szent István utcán. Hihetetlen kedvessége miatt úgy gondoltuk, hamar gazdára talál, ha meggyógyul. Azóta gyorsan kilábalt a betegségből, már csak sok finom falatra van szüksége, hogy igazán szép cicává váljon. Minden alkalmat megragad, hogy valakinek az ölébe ülhessen és ott doromboljon egész nap. Amint felerősödik, ivartalanításon is átesik majd, és igazi családtagként szeretne tovább kedveskedni.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május IV.

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: +36 42/727-736
emil: allatbarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15
Számlaszám: 11744003-20374268