Nyári természetismereti táborok

Nyári természetismereti táborok Idén június 21-én nyitja meg kapuit az E-misszió Egyesület Csiperke Természetismereti tábora.

A Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében, Márokpapin lévő táborunkba várjuk azon 7-18 éves gyerekek jelentkezését, akik élményekben gazdag nyári programra vágynak, szeretik az állatokat, és szívesen tartózkodnak a természetben.

 

Nyári természetismereti táborok

 

Erdőkön-réteken barangolva megismerkedünk a környék növényritkaságaival, gyógynövényeivel és gombáival. Természetismereti és kézműves foglalkozások, nyomolvasás mellett játékokkal színesítjük a programot. Így lesz számháború, íjászverseny, asztalitenisz és röplabda bajnokság.

 

Nyári természetismereti táborok

 

A táborban naplemente után sem unalmas az élet, mert ilyenkor jön el az ideje az éjszakai vadlesnek fénycsapdázás és a csillagászatnak.

 

Nyári természetismereti táborok

 

Az elhelyezés összkomfortos épületben történik, de lehetőség van sátrazásra is. Június 21-től augusztus 09-ig 6 és 7 napos turnusokba várjuk a csoportos és az egyéni jelentkezőket.

 

Nyári természetismereti táborok

 

 

 

Információ: E-misszió Egyesület, 4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6.

Szőke Zsuzsa Tel./fax:42/504-403, 20/431-8086 E-mail:szokezs@e-misszio.hu, http://www.e-misszio.hu.

 

 

Egyesületünk honlapján további információ olvasható programjainkról, technikai információkról, valamint honlapunk galériában az elmúlt évi táborainkról és erdei iskolánkról készült fotómontázs látható

 

Nyári természetismereti táborok

 

 

Táborok időpontja

  • Június 21-26. (6 nap 5 éjszaka) természetismereti tábor
  • Június 28-03. (6 nap 5 éjszaka) természetismereti tábor csoportok részére
  • Július 05-11.  (7 nap 6 éjszaka) természetismereti tábor
  • Július 12-18.  (7 nap 6 éjszaka) kaland és természetismereti tábor
  • Július 19-24.  (6 nap 5 éjszaka) kaland tábor
  • Július 26-01.  (7 nap 6 éjszaka) kaland tábor
  • Augusztus 03-09. (7 nap 6 éjszaka) kerékpáros tábor

 

Nyári természetismereti táborok

 

 

 

Táboraink célja, hogy a résztvevők megszeressék a természetet, felismerjék a minket körülvevő világ fontosságát és annak szépségét! Sajátítsák el a környezetükért felelősséget érző szemléletmódot. A szemléletformáláson túl szeretnénk, hogy a fiatalok tartalmas programok mellett, egészséges környezetben töltsék el szabadidejüket, mely során bebarangoljuk a Szatmár-Beregi sík érintetlen természeti és kultúrtörténeti kincseit.