Nyíregyháza - KELETEXPO kiállítás a BUSZACSÁBAN

Nyíregyháza - KELETEXPO kiállítás a Bujtosi Szabadidő Csarnokban Nyíregyházán június 4-7-e között a Bujtosi Szabadidő Csarnokban rendezik a Keletexpo 2009 Kiállítás és Vásárt.
A hagyományteremtő vásárt a Expo East Kft. szervezi, amely látványos és nagyszabású kiállítást tervez.

A szervező cég, az Expo East Kft alapvetően kiállítások szervezésére és kivitelezésére szerveződött.A társaság az elmúlt évtized elején, földrajzi helyzeténél fogva, a szomszédos országok-Szlovákia, Románia, Ukrajna- régióval együttműködve, az akkori igényként jelentkező határ menti kiállítások szervezését vállalta fel.

 

Nyíregyháza - KELETEXPO kiállítás a Bujtosi Szabadidő Csarnokban

 

 

Gálik Judit a KELETEXPO vásárigazgatója elmondta, a KELETEXPO 2009 nyíregyházi kiállítás célja nemcsak a szomszédos országokkal való kereskedelmi kapcsolatok erősítése, hanem a térségünk logisztikai, innovációs és környezetvédelmi lehetőségeinek bemutatása, mely a rendezvény ideje alatt tartott színvonalas konferenciák és üzletember találkozók irányadó tematikája lesz.

 

Törökországból 10 fős agrárszakember delegációt várnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Agrárkamara szervezésében, valamint Spanyolországból több témakörben érdekelt 10 fős szakmai delegációt.
A szakmai programok az érkező szakemberek profiljának megfelelően vannak kialakítva.

 

A rendezvény nyitókonferenciája az Europrosperitas 2010 Alapítvány Omnibusz vándorkonferenciája lesz, mely a KKV-ék nemzetközivé válásának elősegítésére több helyszínen és itt a városunkban is konzultációt is kínál az érdeklődőknek.

 

 

OMNIBUSZ VÁNDORKONFERENCIA

 

Rendezvénysorozat a KKV-k nemzetközivé válásának elősegítésére

 

Helyszín: Nyíregyháza
Időpont: 2009. június 4

 

A KELETEXPO kiállítás nyitónapján megrendezett OMNIBUSZ VÁNDORKONFERENCIA korábbi helyszínei voltak:

KASSA
Időpont: 2009. április 16.
LENDVA
Időpont: 2009. május 13.
SZABADKA
Időpont: 2009. május 27.

A nyíregyházi konferencia programot követő állomás:
EISENSTADT – ban 2009. június 9. – én

További KELETEXPO kiállítás és vásárral kapcsolatos hírek: www.expoeast.hu

 

 

OM