KELET EXPO - Nyíregyháza A kiállítás célja: a KKV -k nemzetközivé válásának felgyorsítása

KELET EXPO – Nyíregyháza  A kiállítás célja: a KKV – k nemzetközivé válásának felgyorsítása A KELETEXPO – ról szóló korábbi cikkünkben említett hivatalos rendezvények, mint a Omnibusz Vándorkonferencia mellett teret kapnak a Nyíregyházán szervezett kiállításon a kiskereskedők és a vásári hangulatteremtők is 2009. június 4- 7 között, akik a lakosság felé is jelenlétükkel megszínesítik a rendezvényt.

  A nyíregyházi kiállítás egyik célja, hogy felgyorsítsa Magyarország és a szomszédai által létrehozott határ menti régiók gazdasági és társadalmi integrációját, és növelje az együttműködések, jószomszédi kapcsolatok számát. Kiemelt fontossággal bír a célok között a magyarországi KKV – k nemzetközivé válásának felgyorsítása.

 

 

A társaság, aki a nyíregyházi KELET EXPO kiállítás és vásárt az idén létrehozza, tagja a Magyar Kiállítás- és Vásárszervezők Szövetségének (MKVSZ), az MKIK Ukrán és Szlovák Tagozatának

 

KELET EXPO – Nyíregyháza  A kiállítás célja: a KKV – k nemzetközivé válásának felgyorsítása
Forrás: www.expoeast.hu

 

Míg az ingyenesen látogatható konferenciák biztosítják a rendezvény első két napjának szakmaiságát, a hétvége a kikapcsolódni vágyó látogatóké.
Ennek érdekében a szervező Expo East Kft. számít az iskolák, önképzőkörök, klubok, tánccsoportok jelentkezésére, akik előadásaikkal, programjaikkal biztosítanák a rendezvény kulturális, hagyományőrző arculatát, és kellemes perceket szereznének a közönségnek.

 

A gyerekeknek külön szenzációkkal akarnak kedveskedni, lesz EXPOZOO park ahol különleges állatokkal ismerkedhetnek valamint a Microsoft jóvoltából X- BOX-okat helyeznek el, melyen különböző számítógépes játékokkal lehet játszani.

 

A Keletexpo 2009 június 4-étől 7-ig 10 órától 18 óráig várja a látogatókat.

 

A belépőjegy 18 és 60 év között egységesen 200 forint.

 

Az ünnepélyes megnyitó 2009. június 4-én 10 órától lesz, itt jelentik be hivatalosan az ukrán-magyar vegyes kamara megalakulását is. A kiállítást a vásár fővédnöke Dmytro Tkach, Ukrajna magyarországi nagykövete nyitja meg.

 

 

OM.