Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

Csimbók: 6 éves puli kan. Egy Pazonyi úti bevásárlóközpontnál találták lelkes állatbarátok, valószínűleg itt hagyta magára eredeti „gazdája”, ő pedig hűségesen várta vissza, de hiába. Rendkívül okos, odaadó és kedves kutya, pórázon is szépen sétál, gazdája minden mozdulatát figyeli, bújós és rendkívül szeretetigényes. Várja azt a gondos és szerethető gazdát, aki otthont biztosítana egy nyugodt, de éber kutyusnak.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Ancsa: 1 éves keverék szuka kutyus. A Krúdy Gimnázium előtti bokorban húzta meg magát, rettegett mindentől és mindenkitől. Még mindig nagyon fél, nem tudjuk, mi történhetett vele, lehetséges, hogy csak az új környezettől, emberektől tart ennyire. Egyetlen agresszív mozdulata sincs, inkább meghúzza magát. Reméljük, megfelelő körülmények között, kellő foglalkozással kedves és hűséges társ válik belőle! Várja eredeti gazdája jelentkezését, de ha nem jelentkezik érte senki, új családot keres.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Lüszi és kölykei: 1.5 éves mudi keverék szuka és 3 hónapos kislányai. Utcáról befogadott kutya, akit nem tudtak tovább vállalni a befogadók. Mindannyian új otthont keresnek. Lüszi aranyos, szelíd és gondos anyuka, Lotti, Lia, Livi és Lidi pedig igazi kölyökkutyák, játékos, örökmozgó és nevelhető kicsik.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Csincsi és Csenge: 5 hónapos német juhász keverék szuka kutyák. A Pásztor utcán kóboroltak, nagyon soványak és tartanak az emberektől, nagyobb kutyáktól. Kellő odafigyeléssel, szeretettel és sok finom falattal hamar gyönyörű családi kutyusokká válnak majd. Gyerekek mellé vagy olyan helyre ajánljuk őket, ahol nagyon sokat tudnak foglalkozni velük.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Tobi: 2 éves szálkás szőrű keverék kan kutyus. Az Ungvár sétányon rakták ki a szűrét, talán megunták és egyszerűen így akartak megszabadulni tőle. Játékos, rendkívül bújós és kedves kutyus, nyugodt, így gyerek mellé is elvihető, elképzelhető, hogy szobatiszta is. Olyan gazdit keres, aki a nap nagy részét vele tudja tölteni, esetleg magával is vinné kirándulni.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Akela, Aldo, Alfa, Ariel, Alma és Adrienn: 6 hetes keverék, kistermetű kölykök. A repülőtérnél hagyták őket, valószínűleg „felesleges szaporulat” voltak. Igazán éber, virgonc kiskutyák, mindannyian ugatósak, örökmozgók és nagyon szeretik a hasukat. Gyorsan új családokat keresnek, ahol igazi családi kedvencek lehetnek.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

Dagi: 2 hónapos keverék szuka kiskutya. Combcsont-töréssel találták egy kuka mellé kirakva. Azóta szépen összefort a sérülése, sokat hízott és nőtt. Igazi kisfőnök, folyamatos figyelmet igényel, mint minden kölyök. Szereti a cicákat, jól kijön bárkivel, gyerekek mellé szeretne költözni, hogy mindig legyen játszótársa.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - június

 

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: +36 42/727-736
emil: allatbarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15
Számlaszám: 11744003-20374268