Kelet Expo 2009

Kelet Expo 2009 Az Expo East Kft. 2009. június 4-7. között szervezte meg a térség legjelentősebb kiállítását. A rendezvényen központi helyet kapott Ukrajna és a keleti kereskedelmi kapcsolatok.

Helyszín: Bujtosi Szabadidő Csarnok, Nyíregyháza
Időpont: 2009-06-04 - 2009-06-07

 

A kiállítás szervezőről további információt kaphat:
www.expoeast.hu

A Kelet Expo kiállításon azok az életképes cégek állították ki termékeiket szolgáltatásaikat, akik a gazdasági válság ellenére is bíznak a piacuk bővülésében, szolgáltatásuk keresletét a színvonalas szakmai kiállításon is népszerűsíteni kívánták.

 

Kelet Expo Nyíregyházán

 

A Keleti szomszédok, mellett amit az Ukrán és Román partnerek jelentettek, akik jelentős értéket képviselve az eseményen, széles kínálatot mutattak meg a kiállító standokon, részt vettek, a térség és a régió kisvállalkozói, és képviseltették magukat olyan tőkeerős cégek is, akik EU anyavállalathoz tartoztak.

 

Kelet Expo Nyíregyházán

 

Emellett a helyi szakmai szervezetek, kamarák is emelték jelenlétükkel a Nyíregyházi kiállítás színvonalát, és a néprajzi, kulturális jegyek is fellelhetőek voltak a mai nap a Kelet Expo –n.

 

Kelet Expo Nyíregyházán

 

Ha nem látogatott ki az eseményre, a Kelet Expo kiállítókról, és az általuk kínált termékekről és szolgáltatásokról rövidesen olvashat hírportálunkon az Online Menedzser Kft. és a Nyírport jóvoltából.

 

http://www.nyirport.hu/content/kelet-expo-nyiregyhaza

 

A kiállítókat a Kelet Expo ideje alatt, az Online Menedzser Kft. a Nyírport Hírportállal együttműködve, Pr lehetőséggel ajándékozta meg.

 

http://www.nyirport.hu/keletexpo
„Kelet Expo” kulcsszó menedzselés Google eredményei

Ha Ön is szeretne hasonló Google eredményeket – írjon az onlinemenedzser@nyirport.hu
e-mail címünkre, és tájékoztatjuk Önt cége online menedzselési lehetőségeiről.

 

 

Tekintse meg a Kelet Expo – n készült képanyagot is!

 

 

OM