Árengedménnyel a vihar ellen

Árengedménnyel a vihar ellen Példátlan vihar- és jégkár érte a nyírség lakóit az elmúlt napokban, melynek következtében több ezer épület rongálódott meg. A Praktiker nyíregyházi áruháza jelentős mértékű árleszállítással igyekszik segíteni a károsultaknak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 19 településének valamennyi lakója jogosult igénybe venni a Praktiker 10 százalékos, egyedi kedvezményét, amellyel a barkácslánc a természeti csapást elszenvedő családoknak szeretne segíteni. Néhány terméktípus, például élelmiszer vagy dohányáru kivételével az árengedmény valamennyi árucikkre vonatkozik, amely a nyíregyházi áruházban kapható, még az akciós termékekre is.

Bashalom, Beregdaróc, Demecser, Ilk, Kemecse, Kótaj, Márokpapi, Mándok, Nyírbogdány, Nyírkarász, Nyírtass, Nyírtelek, Nyírtét, Nyírtura, Rakamaz, Szabolcsbáka, Tákos, Tiszavasvári és Vásárosnamény lakói a Praktiker pénztáraiban lakcímkártyájukkal tudják igazolni, hogy jogosultak a kedvezményre, amely június 30-ig tart.

 

– Legjobb szándékaink ellenére a jelenlegi gazdasági helyzetben nem állt módunkban másképp segíteni a károsultaknak, minthogy egy olyan jelentős árengedményt biztosítottunk az újjáépítéshez, amely-hez hasonlót csak kiemelt üzleti partnereink számára biztosítunk. Ehhez a lehetőséghez most minden egyes család, intézmény és önkormányzat hozzájuthat a legnagyobb kárt elszenvedő térségben – mondta Németh Gyula, a Praktiker értékesítési igazgatója.

 

Nem ez az első alkalom, hogy a Praktiker a régióban jótékonykodik. Május közepén a nyíregyházi Praktiker áruház dolgozói a Tisza-partján található Nábrádi Fogyatékos Foglalkoztató Intézet kertjét tették rendbe társadalmi munkában. Az elsősorban autista gyerekekkel foglalkozó intézetnek a barkácsáruház-lánc nemcsak kétkezi munkával, de 200 ezer forint értékű kiültethető növénnyel, virággal és kerti eszkö-zökkel is segített.

 

A Praktiker 1998-ban lépett a magyar piacra, azóta 19 üzletegységet nyitott országszerte. A Praktiker 1600 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat. Reklámprospektusai kéthetente több mint 1000 magyarországi település-re jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 160.000 négyzetméter.

 

További információ: Kufár Róbert, 30.993.5976, e-mail: kufar@picassomedia.hu