Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk Cégünk a lakossági garázskapuk gyártása mellett foglalkozik Ipari jellegû garázskapuk forgalmazásával is, melyek mindenfajta európai biztonsági elõírásnak eleget tesznek.

A garázsajtó - Kérjük vegye figyelembe! A garázsajtó épülete legnagyobb nyílászárója (egy átlagos kapu súlya elérheti a 150 kg-ot is). Szerelése, automatizálása szaktudást igényel. A helytelenül összeszerelt garázsajtó akár le is szakadhat! Ezért a helyszíni telepítést mindenképpen szakemberrel végeztesse el! Így Ön nyugodt lehet, hogy a kiválasztott ajtó üzembiztosan és balesetmentesen fog üzemelni

 

 Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

 

Lakossági garázskapu - Gyermekei védelmében A kapulapok ujjbecsípõdés ellen védettek. A zárt vezetõsínek pedig megakadályozzák a kapu mozgó szerkezeteinek véletlen érintését. Így Ön és családtagjai maximális biztonságban vannak az ajtó használatakor.

 

Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

 

Lakossági garázskapu - Varázslatos színvilág 190 színbõl (RAL színskálának megfelelõen) választhatja ki házához legjobban illõt.

Hőszigetelt garázskapu - Melegen ajánljuk! A garázskapu hõszigetelése olyan, mint a 38 cm-es téglafalaké. Használatával fûtési költségei csökkennek! Ugyanakkor a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek is.

 

 

Játszi könnyedséggel... Garázskapu, ami könnyen kezelhető – halk

 

Épületünk legnagyobb nyílászárója, mégis könnyen kezelhetõ. Kevés erõkifejtéssel, halkan zárható és nyitható. Ez a jó tulajdonsága mérettõl független.

 

Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

 

 

Garázskapuk a szekciós ajtók minden elõnyével Teret álmai autójának...

 

Esztétikum felsõ fokon A szekcionált kapu függõlegesen mûködik, így nem vesz el helyet a garázs elõtti térbõl. Továbbá gond nélkül parkolhatunk kisbusszal vagy terepjáróval. Alapkivitelben, a belsõ falsíkra szerelt ajtó alkatrészei az eredeti falnyílás szélességi méretét nem szûkítik. Motorizált kivitelben a magassági méretek sem szûkülnek. Az garázskapuk egyenletes és könnyû mûködése a kapukhoz használt torziós rugóknak köszönhetõ. A rugók számítógépes programmal, minden egyes kapuhoz egyedileg méretezettek.

 

Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

 

Felületkezeltek és hosszú élettartamúak. legkevesebb 18 000 nyitás-zárást bírnak törés nélkül. A görgõk horganyzott acélprofilokban futnak, amely vezetõsínek speciális szögvas profilra elõszerelt és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat. Ezért lehet a kapukat gyorsan és szilárdan a falazathoz rögzíteni. A kicsi felsõ szerelési hely eléréséhez a sínszerkezet mindig dupla kialakítású. Az panelek anyaga kétrétegû, horganyzott acéllemez.

 

Csillag Garázskapu: Ipari garázskapuk – lakossági garázskapuk

 

Közötte 4 cm vastag poliuretán hõszigetelés található. A tartósság érdekében a lemezek mindkét oldala festett. A külsõ és belsõ borító lemez egymással nem érintkezik, hõhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki A szekciók ujjbecsípõdés ellen védett profilja úgy van kialakítva, hogy záródásuk balesetet ne okozzon. A kapualap gumiprofil tömörítéssel illeszkedik az épülethez. Az egyes lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja. Manuális mûködtetés esetén, fekete és króm zárszerkezetek közül lehet választani melyek még esztétikusabbá teszik a garázskapunkat. Kazettás és vízszintesen bordás mintázatú, külsõ felületén faerezetes dombornyomással. Felületkezelése hosszú élettartamú, színtartó, ellenáll az idõjárás viszontagságainak.

A tökéletes végeredmény Behatolásvédelem

 

További információ:

Csillag Garázskapu
Debrecen
Nyíl u. 66 sz.
stargate.deb@t-online.hu

 

 

A Csillag Garázskapu a Kelet Expo -n mutatkozott be. A cikket az Online Menedzser Kft. és a Nyirport.hu támogatta.