Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari Park

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari ParkA Kelet Expo kiállítójaként és az üzleti konferenciák résztvevőjeként bemutatkozott a Nagykállói Ipari Park. Kedvező adottságai miatt - az M3 autópályától 250 méterre – több külföldi és magyar vállalkozás érdeklődését, árajánlatkérését szolgálja ki.

A Három Cserje Kft., az ipari park beruházója ipari, kereskedelmi és logisztikai bázis létrehozását kezdte meg Nagykállóban. A projekt keretében a területen 27 darab, minimum 5.000 m2-es nagyságú telephely került kialakításra, melyeken az ipari parki infrastruktúra teljes spektruma igénybe vehető. A közműfejlesztés műszaki tartalma: külső kerítés, közös ki/beléptetési pont, belső úthálózat, áramellátási rendszer, kiépített vezetékes gáz, belső ivóvíz hálózat, szennyvíz elvezetési rendszer, csapadékvíz elvezetés szikkasztó és tározó tavakkal, belső tűzi-víz hálózat, teljes körű telekommunikációs rendszer, ill. hálózat, egyes telkekhez iparvágány lehetősége.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari Park

 

A projekt során elkészültek a közmű- és úttervek, a kerítés, valamint a fogadó- és portaépület építészeti és kiviteli tervei, valamennyi tervre érvényes építési engedély van, megkezdődtek a közműberuházások kivitelezése, az úthálózat megépítése. A kivitelezési munkákkal párhuzamosan a terület iránt érdeklődő vállalkozásokkal tárgyalásokat folytat a Három Cserje Kft.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari Park

 

A kiállításon bemutatásra kerültek a projekt látványtervei, valamint az eddigi munkálatokról fotósorozat és a 2009. május 15-én megrendezett ünnepélyes alapkőletételről készült dvd. Az ipari park a Magyar-Ukrán Üzleti Fórumon is tartott egy előadást a betelepedés előnyeiről.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari ParkSzabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari Park

 

A Keletexpo jó alkalmat teremtett a bemutatkozásra, hiszen több külföldi és magyar vállalkozás fejezte ki érdeklődését az ipari park iránt, konkrét ajánlatkérések is megfogalmazódtak az M3-as autópályától 250 m-re elhelyezkedő, rendkívül kedvező logisztikai adottságú iparterületre vonatkozóan.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye fejlődése - Nagykállói Ipari Park

 

 

A Nagykállói Ipari Park a a Kelet Expo -n mutatkozott be. A cikket az Online Menedzser Kft. és a Nyirport.hu támogatta.