Vonattal Hegyaljára: a visszautat ajándékba kapod

Vonattal Hegyaljára: a visszautat ajándékba kapod A MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hegyalja Fesztivál látogatói részére a teljes árú 2. osztályú menetjegy árából bármely belföldi állomásról Tokaj állomásra.

Ez azt jelenti, hogy bármely magyarországi vasútállomáson veszel jegyet Tokajig, jelezd, hogy a Hegyaljára igyekszel és kérj 50 %-os kedvezményű alkalmi menettérti jegyet. A fesztiválon a MÁV-START sátorban minden nap délután 3 és este 7 között kérhetsz Hegyalja Fesztivál pecsétet a jegyre. Hazautazáskor elég a lepecsételt jegyet megmutatnod a kalauznak.

 

 

Az alkalmi menettérti jegyekkel az odautazást 2009. 07. 14-én 0 órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig - a jegyre nyomtatott érvényességi dátumtól függetlenül - 2009.07.20-án 24 óráig be kell fejezni.

Utazási kérdésekben nem csak a Hegyaljások, de a MÁV-START Zrt is szívesen segít Neked itt Keresd őket, ha csoportosan utaztok, vagy ha kerékpárodat is hozod. Utazási információ: www.mav-start.hu telefonon: MÁVDIREKT 06 40 494949