Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

Állatbarát Alapítvány gazdikeresője Nyíregyházán Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

Barni: 2007 decemberében született terrier keverék kan. Már régebb óta kóborolt Nyírturán, míg végül akadt egy helyünk a számára, így bekerülhetett az állatotthonba. Kedves és barátságos kutya, de tipikus terrier, aki mindig éber, és nagyon aktív. Kiváló jelzőkutya. Társaival kissé domináns, de összeszoktatható, bár egy ivartalanítás lényegesen megkönnyebbítené a dolgot. Jól körülkerített házba ajánljuk családi kedvencnek.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Iván: 2007 januárjában született jagd terrier keverék kan. Kocsordról szállították állatkórházba a megtalálói, mert elütötte egy autó. Szerencsére nagyobb sérülések nélkül megúszta a balesetet, és már az állatotthonban várja új gazdija jelentkezését. Iván egy nagyon aranyos és kedves kutya. Fajtájához képes elég nyugodt, szeret az emberek közelében lenni, és simogattatni magát. Más kutyákkal domináns, inkább egyedüli kutyának ajánljuk, de egy ivartalanítás sokat javíthat a helyzeten.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Püppi: 2005 júniusában született tacskó keverék szuka. Sóstóhegyen egy lakatlan telekre fialt. A szomszédok szerencsére rendesek voltak, mert etették és foglalkoztak vele, de a kölykök miatt nem tudták tovább a gondjukat viselni, így került alapítványunkhoz. Imádnivaló apróság, aki mindig az emberek közelében akar lenni. Kedves és barátságos, így kisgyerekek mellé is nyugodt szívvel ajánljuk. Akár lakásban is tartható, bár szobatisztaságáról nincs információnk.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Szerényke: 2001 júniusában született keverék szuka. Az egyik bevásárlóközpont kasszájánál húzta meg magát egy vihar után. Mivel ott nem maradhatott, behoztuk az állatotthonba. Kifejlett emlődaganata volt, amit pár napja sikeresen eltávolítottak. Jelenleg lábadozik. Nagyon kedves, nyugodt kutyus, aki a nap nagy részében csak a hűvösben heverészik. Idősek mellé kiválóan alkalmas.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Rozsdi: 2003 júniusában született keverék kan. Nyírtelken találták állatbarátok. Kezdetben nagyon félénk és visszahúzódó, de pár perc foglalkozás után feloldódik. Alapjába véve egy nagyon kedves és nyugodt kutya. Szereti, ha simogatják, de csak akkor, amikor ő kezdeményez. Más kutyákkal is jól kijön, pórázon egyelőre nehezen vezethető. Kertes házba ajánljuk, nagyobb gyerekek mellé is alkalmas.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Szandi: 2007 májusában született keverék szuka kutya. A Bartók Béla útról hozta be kollégánk. Fekete bőr nyakörvvel a nyakában kószált, reméltük, hogy hamar jelentkezik érte a gazdi. Nagy meglepetésre bekerülése után nem sokkal lefialt. Valószínűleg ezért hagyhatta magára előző gazdája. Kedves és barátságos eb, aki a társaival is jól kijön. Kertes házba családi kedvencnek ajánljuk, akár gyerekek és idősek mellé is. Szeret szökni, így csak jól körülkerített udvaron ajánlott a tartása.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

Kicsi cicák: újra érkeztek dobozban kirakott kiscicák az Alapítványhoz. Sajnos nem tudjuk még most sem berakni őket a macskaházba, így ők is a fürdetőben várják nagyon sürgősen az új gazdik jelentkezését. Egészségesek, 8-10 hetesek, fiúk, lányok vegyesen. Féreghajtót kaptak, barátságos, játékos dorombológépek!

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július

 

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: +36 42/727-736
emil: allatbarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15
Számlaszám: 11744003-20374268