Bódi Sylvi három férfival versenyez

Bódi Sylvi három férfival versenyez Sipos Tamás, Varga Győző és Pintér Tibor. Három kisportolt, izmos férfi lesz Bódi Sylvi ellenfele a július 24-25-ei Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán, ahol a merészség, az erő, a gyorsaság dönti majd el, ki a jobb az Omszki tó vizén

Bódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője szintén keresi a kihívásokat, Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

„Egy gyönyörű kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni. A Velencei tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem, egy izmos, helyes srácot a parton. A vízi bicikli pályáról néztem, ahogy csúszik és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével” – mesélte Sylvi, aki azóta sem hagyott föl a sporttal, sőt, férfiakat meghazudtoló bátorsággal ugorja a cseppet sem veszélytelen trükköket.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

Sípos Tamás és Varga Győző évekig versenyszerűen kenuzott. A vízi sportok tehát nem állnak messze tőlük.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

„Láttam, hogy akik wakeboardoznak, azok milyen jól néznek ki, és milyen könnyedén csajoznak. Gondoltam, köztük a helyem. Sajnos az én koromban már nem lehet akkora császár az ember, ennek ellenére, azért próbálkozom, mert borzasztóan szórakoztat és élvezem” – mondta a humorista, aki ahogy megtanult csúszni a vízen, rögtön szólt a barátjának, hogy ő is próbálja ki. Győző rögtön beleszeretett a sportba, és ma többször jár edzeni, mint Tomi.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

„A feleségem szerint nálam nagyobbat senki nem tud esni” – nevetett Győző, aki jelenleg a háromszázhatvan fokos fordulatot gyakorolja a vízen és rendkívül magabiztosan rója a köröket.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

Többször bukott már hatalmasakat, mint ahogy mindenki, de tudja, hogy ez a sport része, és nem adta föl.

 

Pintér Tibor erőnléte kiváló, szinte azonnal megtanult körbemenni a pályán. Most az ugratón gyakorolja a trükköket.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

„Három éve kezdtem el csúszni, ez a negyedik, nyár. Véletlenül kerültem a közegbe. A sztár jetski bajnokságon mutatták meg a sportot, ami azonnal megfogott. Hasonlít a lovagláshoz, mert abszolút szabadságérzetet ad. Mindössze egy darab deszka a társunk, amivel süvítünk a vízen. Nekem egy férfias kihívás, hogy mit tudok kihozni ebből a sportból. Egy sorsszerű dolog történt velem a minap. Éppen azon gondolkodtam, kellene egy edző, amikor odajött hozzám az egyik wakeboardos srác, hogy, ha megtanítom a kedvesét lovagolni, akkor szívesen oktat. Azóta vele edzek” – mesélte a színész.

 

Bódi Sylvi három férfival versenyez

 

 

A négyes július 24-én, a budakalászi Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán méretteteik meg egymással, ahol egy szakmai zsűri előtt megmutathatják, ki az úr a vízen.