Sztárfellépők a BuSzaCsában

Sztárfellépők a BuSzaCsábanA Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet 2009. második félévének programja




Az őszi programsorozat Tiesto előtt alig egy héttel, szeptember 5-én a Tankcsapda lép a közönség elé sulinyitó bulijukkal, ahol az elmúlt 20 év legjobb dalaiból válogatnak. Szeptemberben a Marso-Vagép NYKK hagyományos nemzetközi kosárlabda tornája mellett egy napra a reformátusok költöznek a csarnokba. Október 11-én lesz a ruhabörze, majd ugyanebben a hónapban 13-14-15-én rendezik a szokásos pályaválasztási kiállítást. Október 22-én nagyszabású Kárpátia, majd november 6-án MobilMánia koncert lesz. A nemzetközi teremcross viadal időpontja november 21-22, majd egy hét múlva, 28-án a Nyírség Táncegyüttes tartja születésnapi gáláját. December 11-én a Retro Fesztivál veszi kezdetét, a bejáratnál a II. Luca-napi Pálinka Ünnep lesz, majd december 18-án Karácsonyi MÁZs koncert már a közelgő ünnepeket köszönti. Idén a két ünnep között elmaradnak a labdarúgó tornák, hiszen december 30-án a hagyományos kézilabda gálát tartják a bujtosi csarnokban.


 

Sztárfellépők a BuSzaCsában

 

Már készül a 2010-es programterv is, januárban a Romantika Esküvői Kiállítást, februárban a Szabolcs Kupa fodrász és kozmetikai bemutatót és versenyt, márciusban a Vakáció utazási kiállítást tartják a buszacsában. Május 14-én a 30 éves Edda jubileumi szabadtéri koncertjét egy nagyszabású sörfesztivállal kötik össze a buszacsában.

 

Sztárfellépők a BuSzaCsában

 

Az év, de talán a csarnok eddigi 21 évének legnagyobb sztárrendezvénye 2009. szeptember 11-én Tiesto DHT Night elnevezésű produkciója lesz. Ezt az éjszakát egy hatalmas házibulinak is elnevezhetnénk, mert kötöttségek nélkül lépnek a színpadra nemzetközi és hazai lemezlovasok. A többi előadó is a szórakoztatás professzionális nagykövete. Az est kiemelt vendége a holland Virtual Vault lesz. A nagyszabású rendezvényen a következő show- és látványelemek kápráztatják el a közönséget: 180.000 WATT MARTIN AUDIO és L'ACOUSTIC hangrendszer, 140.000 WATT össz-fényerővel MARTIN, ROBE és CLAY PACKY forgó fejes lámpák, 120 m2 LED-es megjelenés, lézershow és speciális effektusok. A program este 8 órától kezdődik és hajnal 6-ig tart.