Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II. Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

Polli: 2007 júliusában született keverék szuka kutya. Nyírtelek és Tiszadob között kóborolt 3 kölykével. Kezdetben kissé félénk, de pár másodperc után oldódni kezd. Nagyon kedves és barátságos kutyus, akit idősek és gyerekek mellé is nyugodt szívvel ajánlunk. Imádja, ha simogatják, és vele foglalkoznak. Pórázon egyelőre nehezen vezethető, kertes házba családi kedvencnek ajánljuk.

Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

Zeusz: 2008 februárjában született hatalmas termetű kan kutya. Derkovics utcáról hozta be kollégánk. Imádnivaló nagy mackó. Nagyon játékos, szeret ugrálni, de termete miatt ez gondot okozhat. Pórázon egyelőre nem vezethető. Szeret szökni, egy átlagos méretű kerítés sem okoz neki gondot. Mindenképp csak olyan gazdik jelentkezésére számítunk, akinek van tapasztalata kutyázás terén, és tudná kezelni ezt az alapjába véve jó természetű, ámbár makacs kutyust.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

Sugár: 2008 februárjában született hatalmas termetű kan kutya. Derkovics utcáról hozta be kollégánk. Imádnivaló nagy mackó. Nagyon játékos, szeret ugrálni, de termete miatt ez gondot okozhat. Pórázon egyelőre nem vezethető. Szeret szökni, egy átlagos méretű kerítés sem okoz neki gondot. Mindenképp csak olyan gazdik jelentkezésére számítunk, akinek van tapasztalata kutyázás terén, és tudná kezelni ezt az alapjába véve jó természetű, ámbár makacs kutyust.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

Koko: 2007 júliusában született amerikai buldog kan kutya. Kollégánk hozta be Felsősóskútról, ahol kóborolt. Hatalmas nagy maci. Nagyon ápolt, jó húsban lévő kutyus, így reméljük csak elkóborolt otthonról, és hamarosan jelentkezik érte eredeti gazdája. Nagy termete és ijesztő külseje ellenére is nagyon barátságos és okos kutyus. Szeret felugrálni az emberekre így gyerekek és idősek mellé nem ajánljuk. Pórázon szépen vezethető. Kertes házba ajánljuk, olyanoknak, akik ismerik és tudják a fajta igényeit.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

Csöpi: 2006 júliusában született tacskó keverék szuka kutya. Nyíregyházán egy család fogadta be 2 másik kutyával, de megtartani sajnos nem tudták. Kedves és barátságos kutyus, aki az új környezetben kisé meg van szeppenve. Pórázon még csak most tanul közlekedni. Nagyobb gyerekek és idősek mellé is nyugodt szívvel javasoljuk. Kertes házba családi kedvencnek ajánljuk.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

Bubi: 2008 januárjában született puli keverék kan kutya. Az egyház utca és a síp utca közötti parkolóban húzta meg magát egy kocsi alatt. Valószínűleg valami kisebb baleset érhette, mert az egyik szemfoga ki van törve, illetve kisebb sebek voltak a testén. Kezdetben kicsit félénk, de hamar oldódik. Nagyon kedves és bohókás kinézetű kutya. Pórázon vezethető, más kutyákkal is jól kijön, a cicákat sem bántja. Gyerekek és idősek mellé is kiválóan alkalmas, családi kedvencnek ajánljuk.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

Darling és Béla: 2 és 1.5 éves beagle kan kutyusok. Darlingot a Korányi közben találták, Bélát pedig a Körte utcán. Mindketten kizárólag eredeti gazdájuk jelentkezését várják oltási könyvvel és egyéb igazoló dokumentummal

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - július II.

 

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: +36 42/727-736
emil: allatbarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15
Számlaszám: 11744003-20374268