Nyári tábor a harangodi erdészeti iskolában

Nyári tábor a harangodi erdészeti iskolában Az „Élet-Tér a Gyermekekért” Alapítvány a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja Baktalórántháza támogatására, szakmai munkájának segítése céljából jött létre.

 Az Alapítvány együttműködve a Központtal évente színesíti a gyermekek, fiatalok életét különböző programokkal, adományokkal. Folyamatosan táborokat szervezünk, kutatunk fel, s mindenféle szabadidős program lehetőségét megragadjuk ahhoz, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban élők rekreálódhassanak, s pozitív élményekben részesülhessenek.
Ehhez nemcsak szakmai segítség és helytállás kell, hanem olyan nagylelkű támogatók, akik a gyerekek gondozását, nevelését támogathatónak tartják, cégük hitvallásába illeszthetőnek látják. Legyen ez az élet bármely területén működő, vagy tevékenykedő cég vagy vállalkozás.

Idén a Raiffeisen Bank ítélte úgy, hogy gyerekek nyaraltatására, táboroztatására ír ki pályázatot. A számos pályázati munka elbírálása után szervezetünket ajándékozott meg egy olyan összegű felajánlással a Raiffeisen Bank, amellyel 60 gyermek nyári táborozását biztosíthatjuk. Az összeg felhasználása természetesen a Bank felügyelete mellett történik.