VII. Leveleki Falunap

Falunak Leveleken 2009. augusztus 1-jén (szombaton) Leveleken a Sportpályán 14:00 órától szabadtéri rendezvényt szervez a Leveleki Ifjúságért Egyesület. A rendezvény célja, hogy a résztvevők hasznosan töltsék el szabadidejüket. A gyermekek kipróbálhatják a régi korok mesterségeit: korongozást, kosárfonást, babaruha készítést, gyöngyfűzést. 

  Drogprevenciós előadásunkkal a fiatalok figyelmét szeretnénk felhívni a kábítószer veszélyeire. A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár, az Aranykapu Népművészeti Egyesület, a Spring Alapítvány és a Levelek Nagyközségi Könyvtár munkatársainak közreműködésével színes műsorokat szervezünk.

 

Tartalmas színpadi produkciókkal, tűzoltók bemutatójával, civil szervezetek műsoraival gazdagítjuk a programot. Több művészeti tánccsoport, szólóénekes, country együttes, streeet dance csoport lép a színpadra. Óriási ugrálóvár és mászófal várja a gyermekeket.

 

Rendezvényünkön fellépnek: DJ. Szatmári és Jucus, Billy Nixon and the Mississippi Cowboys, Mérai Katalin a Barátok közt című sorozatból.

 

Rendezvényünket 21:15 órakor tűzijátékkal zárjuk.

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

 

Mudri Imre

művelődésház-vezető