Pink és a Green Day is fellép az idei MTV Video Music Awards-on

Pink és a Green Day is fellép az idei MTV Video Music Awards-on Szeptember 13-án New York ad otthont az idei MTV Video Music Awards-nak, ahol a zenei élet krémjének legmegdöbbentőbb, legkreatívabb, leghangulatosabb, legjobb videoklipjeit díjazzák. A Grammy-díjas Green Day és Pink is élőben lép fel a fantasztikus show-n.

A Music Television díjátadói évről-évre magukra vonják a világ figyelmét. A zenei élet legjobbjait elismerő showműsorok mindig hoznak valami újat, meghökkentőt, emlékezeteset. Elég ha csak Madonna és Britney Spears színpadi csókjára gondolunk. Az idei MTV Video Music Awards is sok meglepetést tartogat. Az azonban biztos, hogy a díjátadón idén is fellép a bevállalós, vadóc énekesnő, Pink.

 

“Tavaly egy ablakon ugrottam ki a Video Music Awards színpadán. Alig várom, hogy idén elszálljak a Radio City tetejéről New Yorkban.” – lelkendezett a látványos klipjeiről és színpadi showjáról is ismert Pink.

 

Pink és a Green Day is fellép az idei MTV Video Music Awards-on

 

 

Az énekesnő mellett a Green Day is megmutatja, mit tud élőben a színpadon.

 

“Már nagyon várjuk au MTV Video Music Awards-t. Ezeken a gálákon sosem tudhatod, mi történik. Mindig nagyon emlékezetesre sikerült nekünk!” – mesélte Billy Joe Amstrong, a Green Day frontembere.

 

Nem csak a fellépők, a díjátadók között is igazi közönségkedvencek tűnnek fel. Kate Perry, Ne-Yo és a Gossip Girl-ből Chace Crawford biztosan átad egy-egy szobrocskát.

 

A szeptember 13-i gálát az Music Television hatvannyolc csatornája élőben közvetíti, így közel 1,2 billió ember izgulhat egyszerre kedvenceiért.