South Park hétvégi maratonok az MTV-n

South Park hétvégi maratonok az MTV-n Augusztus a South Parké az MTV műsorán. A csatorna a kultikus rajzfilmsorozat legviccesebb részeit gyűjtötte össze, hogy minden hétvégén egy-egy téma köré csoportosítva idézhessük fel South Park kisiskolásainak legnagyobb poénjait.

Amerika legismertebb kisiskolásai, South Park szemtelen lurkói augusztusban maratoni hétvégéken szórakoztatják majd a Music Television nézőit. A csatorna összegyűjtötte a sorozat legviccesebb epizódjait és minden héten egy-egy téma köré csoportosítva sugározza majd.

 

South Park hétvégi maratonok az MTV-n

 

Augusztus 8-án és 9-én Séf bácsi és Kula bá rajongói nőhetnek össze a kanapéval 22:00-tól. A sorozat két kultikus alakjáról szól majd minden, de a második hétvégén is lesz min nevetni. South Park-t ugyanis ellepik a hírességek, így Britney Spears, Paris Hilton vagy épp a High School Musical sztárjai is megkapják a magukét. 22-én és 23-án a kissé fura, olykor perverz megnyilvánulásairól is ismert Mr. Garrison kerül főszerepbe. A South Park tanára után zárásként, augusztus 29-én és 30-án a legviccesebb mellékszereplők kerülnek előtérbe a Music Television műsorán.

 

 

MTV - South Park tematikus hétvégék

22:00 – 00:45-ig

 

Augusztus 8. és 9. – Séf bácsi vs. Kula Bá

Augusztus 15. és 16. – Világsztárok South Parkban

Augusztus 22. és 23. – Mr. Garrison special

Augusztus 29. és 30.    - A legviccesebb mellékszereplők