Itthon vagyunk Nyíregyházán! - Vidor Fesztivál köszöntő

Itthon vagyunk Nyíregyházán! - Vidor Fesztivál köszöntő 2009-ben - immáron második alkalommal - mecénása a gas.hu és az EMFESZ Kft a VIDOR Fesztiválnak. A rendkívül sikeres tavalyi együttműködést követően egy pillanatig sem volt kétséges, hogy az idei évben is örömmel teszünk eleget a szervezők kérésének és vállaljuk el a fesztivál támogatását.

Magyarország egyik legnagyobb vállalataként, megtiszteltetés számunkra, hogy egy rendkívül magas szakmai színvonalú és professzionálisan szervezett eseménysorozat mögé állhatunk.

 

2009-ben - immáron második alkalommal - mecénása a gas.hu és az EMFESZ Kft a VIDOR Fesztiválnak

 

Úgy gondoljuk, hogy nem csak Nyíregyházának vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének, hanem az egész országnak szüksége van ilyen, vagy ehhez hasonló eseményekre.

 

Vidor Fesztivál köszöntő

 

Nagyon fontos az, hogy a Világ eljöjjön Magyarországra, nagyon fontos az, hogy mi magyarok nyitottak legyünk más országok, kontinensek, kultúrák megismerésére.
A VIDOR Fesztivál ma már méltó védjegye a városnak, a régiónak csak úgy, mint a Virágkarnevál Debrecennek vagy a Szabadtéri Játékok Szegednek.
A VIDOR Fesztivál kitűnő példát ad arra, hogy miként működhet együtt és egymásért a zeneértő szakma, a lelkes közönség, mit tehet az ügyért a város és a megye vezetése, és mit jelenthet a lelkesedés, az elszántság és a teremtő jó szándék.
Külön köszönjük Nyíregyháza város és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés együttműködését.
A VIDOR Fesztivál valamennyi résztvevőjének, látogatójának önfeledt, jó szórakozást és boldog órákat kívánunk!

 

Góczi István
EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft
Ügyvezető igazgató