Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II. Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

Orsi: 2005-ös születésű keverék szuka kutyus. Nagyon legyengülten, soványa került be kölykével együtt az Állatotthonba. Kedves, szelíd kutyus, de a hosszú kóborlás miatt visszahúzódóvá vált. Sok kedves szóval és törődéssel kiváló családi kutyus lehet belőle.

Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

Tapi: 2008. augusztusi születésű keverék kan kutya. Egyszer már örökbe fogadták, de sokszor elszökött a gazdától. Ezért aztán visszahozták az Állatotthonba. Olyan helyet keres, ami jól elkerített magas kerítéssel. Örökmozgó, aranyos kutyus, más kutyákkal is nagyon jól kijön.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.

 

 

Blero: 2008. februári születésű szálkásszőrű tacskó keverék kan kutyus. A Kossuth utcán találták augusztus első hetében. Nagyon nyugodt, aranyos, kedves kutyus. Pórázon is szépen közlekedik, más kutyákkal, álatokkal is jól kijön, semmiféle agresszivitás nincs benne. Reméljük, hogy csak elszökött a gazditól és hamarosan visszakerülhet otthonába, látszik rajta, hogy sokat foglalkoztak vele, családi kedvenc volt. Amennyiben két héten belül nem jelentkezik érte gazdája, örökbe fogadható ez a kis tünemény.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.

 

 

Lipton: 2008. februári születésű keverék szuka kutyus. Kölykeivel együtt adták be az Állatotthonba. Eddigi megszokott helyét elvesztette, ennek ellenére nagyon kedves kutyus. Kistermetű, igazán jól kertben érezné jól magát, ahol sokat foglalkoznak vele. Veszettség elleni oltása után azonnal örökbe fogadható.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.

 

 

Sziszi: 2008. augusztusában született keverék szuka kutyus. Újfehértón találták a szennyvíztelepen. Kedves és barátságos kutya, aki társaival is jól kijön. Pórázon igazán szépen sétál, sokat foglalkozhattak vele. Szőrzete rendszeres ápolást igényel. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.

 

 

Trudy: Kb. 5 éves perzsa keverék ivartalanított, oltott hölgyemény. Gyönyörű és nagyon kedves cica, aki imád bent elbújni és alukálni, de nagyon szeret a szabadban is lenni, füvet rágcsálni, az árnyékban heverészni. Dorombolva hajtja a fejét az ember ölébe, ha éppen olyan kedve van, nagyon nyugodt, igazi családi kedvenc lehet. Mivel már nem kölyök, a lakásban bajt nem csinál, nem tör és zúz. A füle szépen helyre jött és a szőre, amit a viszkető füle miatt kapart el, szintén gyorsan nő vissza. Inkább egyedüli cicának ajánljuk olyan helyre, ahol zavartalanul élheti mindennapjait veszélyektől mentesen.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - augusztus II.