Pál utcai fiúk bérletszünetben a Móricz Zsigmond Színházban

Pál utcai fiúk bérletszünetben a Móricz Zsigmond Színházban Újra színpadon a Pál utcai fiúk, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban. 2009 szeptember 18-án 15 órától és 19-én 19 órától láthatják az előadást a nagyszínpadon, bérletszünetben.

Kuthy Patrícia kilenc éve Nemecsek szerepében!

 

Kuthy Patrícia kilenc éve játssza Nemecseket, A Pál utcai fiúk darabban. Patrícia 2001-ben a József Attila színházban, bújt először Nemecsek „bőrébe”, majd 2009-ben Nyíregyházán. Mindkét előadást Tasnádi Csaba rendezte.

 

Pál utcai fiúk bérletszünetben a Móricz Zsigmond Színházban

Grund, gittegylet, einstand… olyan szavak, melyek több, mint száz éve nemcsak a magyar, de az egyetemes szókincs részei is; útjelzői, rejtjelkulcsai egy örök történetnek, mely bajtársiasságról, harcról, hűségről, szeretetről, árulásról szól, mely bárhol és bármikor megszülethetett volna, de mégis éppen itt, nálunk, a századfordulós Pesten kelt életre. A legnépszerűbb magyar regény semmit sem veszített elevenségéből, frissességéből. Ott van mindenhol, ahol kell egy csapat; ahol néhány embert közösségé szervez egy cél, egy eszme, egy nyelv, egy érzés.

 

Az előadást 2009. szeptember 18-án 15h-tól és 19-én 19h-tól láthatják a nagyszínpadon bérletszünetben!