Jönnek a világhírű szemfényvesztők

Jönnek a világhírű szemfényvesztőkNégy igazi őrült érkezik Magyarországra egy olyan egyedülálló produkcióval, amilyet a hazai közönség még garantáltan nem látott. Az Ashton Brothers a környező országokat már meghódította, október 30-31-én a hazai közönség szívébe lopja be magát meghökkentő, hátborzongató, elképesztő és nagyon vicces előadásukkal

 

 

Sarlatánok (Charlatans, a medicine show) című produkciójukkal október végén először mutatkozik be Magyarországon az előadó-művészet fogalmát radikálisan megújító Ashton Brothers. A címadó kifejezést általában azokra az emberekre használják, akik hazudnak származásukról, képességeikről, szándékaikról. Mindez tökéletesen igaz az Ashton Brothers-re, hiszen nem testvérek, és egyikük sem viseli az Ashton nevet. Ráadásul igazi szemfényvesztőkről van szó: az előadás során pillanatról pillanatra változtatják megjelenésüket. A fiúk a legkülönbözőbb figurák bőrébe bújnak a bűvészektől kezdve, bábszínészeken, bohócokon, artistákon, zenészeken, vagy éppen cowboyokon át az indiánokig.

 

Jönnek a világhírű szemfényvesztők

 

 

Az Ashton Brothers: Sarlatánok című előadása egy teljes mértékben modernizált darab, ám méltó utódja a televízióban már csak elvétve látható 30-as évekbeli korszakalkotó kabaréknak. Az előadásban láthatunk először kerekes-székes kánkánt!

 

Jönnek a világhírű szemfényvesztők

 

 

Akárhol is lépjen fel az Ashton Brothers, legyen szó saját hazájukról, Hollandiáról - még a holland hercegi pár előtt is megfordultak -, Belgiumról, Spanyolországról, Nagy Britanniáról, Svájcról, vagy éppen Kanadáról, a négy művész (Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers, Friso van Vemde) bárhol képes lenyűgözni közönségét. Mindez elsősorban hihetetlen sokoldalú tehetségüknek és profizmusuknak köszönhető. Művészetükre inspirálóan hatott a régi cirkuszok világa, a különböző varieték, a modern és klasszikus zene, a komédia és a burleszk, amelyek egyvelege sajátos atmoszférát kölcsönöz előadásaiknak.

 

Jönnek a világhírű szemfényvesztők

 

 

Műsoraik rendkívül sokrétűek és változatosak, hiszen mesterien vegyítik az akrobatikus elemeket a pantomimmel, énekkel, zenével, tánccal és persze rengeteg humorral. Ám beszélni soha nem beszélnek a színpadon. De ettől még egyáltalán nem régimódiak, hiszen ha felgördül a függöny, egy igazán elképesztő, energikus, olykor hajmeresztő, magával ragadó, és hihetetlenül komikus színházi este vár ránk!

 

Jönnek a világhírű szemfényvesztők

 

 

Előadások:

2009. október 30. 20h

2009. október 31. 20h