Bringázz Te is Nyíregyháza

Bringázz Te is Nyíregyháza Bringázz Te is Nyíregyháza! – kampány, a Bringázz a munkába - iskolába kampányhoz kapcsolódva, különdíjakban részesíti azon szerencsés Nyíregyháziakat, akik aktívan részt vesznek az országos kampányban.

Bringázz Te is NyíregyházaOktóber 22.-én zárul a városi kampány, és egy kerékpáros rendezvény keretén belül sorsolunk ki 10 jutalmat (kerékpár, kerékpáros kiegészítők).

 A Bringázz Te is Nyíregyháza szervezői: Nyíregyháza MJV; E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület; Zöld Láncszem Egyesület és a Zöld Kerék Alapítvány.

 

A „Bringázz Te is Nyíregyháza!” kampányt támogatta a „A belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán” című projekt keretén belül a II. Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Programjának 5.1.1./B komponense, „Funkcióbővítő integrált települési fejlesztések a megyei jogú városokban” tárgyú pályázata.

 

 
A 2009 őszi kampányban egyének vagy maximum ötfős csapatok vehetnek részt, regisztrálni és a csoport eredményét jegyezni pedig a www.bringazzmunkaba.hu oldalon lehet. A regisztráció után a tekerések a közlekedési naplóban jegyezhetők. A honlapon továbbá az is nyomon követhető, hol tart a cégek és csapatok közötti verseny állása, hány km-t tekertek a résztvevők, hány kg szén-dioxidot és mennyi benzinpénzt spóroltak meg. Természetesen a cégek is megmérettetnek. A szervezők keresik azt a céget, ahol legnagyobb arányban bringáznak az alkalmazottak, illetve más téren is mérik a mozgósítási kedvet. A cégeket méretüktől függően öt kategóriába sorolják, így mindenki egyenlő esélyekkel indul.
 

Bringázz Te is Nyíregyháza

 
A szeptember 16. és október 16. közötti időszakban legalább hétszer kell bringával munkába menni.  Azok között, akik így tesznek 7000 kis ajándékot sorsolnak ki, s az a cég, illetve kar, egyetem, ahol a legnagyobb a kerékpárosok aránya, értékes ajándékokat nyernek. Tehát bringára fel!
 
A regisztráció folyamata:
  1. Add meg a kívánt felhasználóneved és jelszavad, valamint e-mailcímedet
  2. E-mail címedre visszaigazoló levél érkezik. Kattints az ebben levő linkre a folytatáshoz
  3. A cégválasztóban találod magad. Válaszd ki, hogy munkába vagy egyetemre tekersz
  4. Keress rá cégedre
  5. Ha megjelenik a listán a céged, kattints rá.
    • Ha mégsem jelenne meg, próbáld szűkíteni a keresést (vagy próbálkozz a céged másfajta elnevezésével)
    • Ha megbizonyosodtál, hogy nincs a listán, hozd létre a céged újként!
  6. Válaszd ki a csapatot, amelyikben tekerni szeretnél.
    • Keresd meg a várost, ahol dolgozol, és azon belül válassz egy csapatot
    • Ha nem találsz magadnak csapatot a meglevők közül, hozz létre egy újat
  7. Töltsd ki a személyes adataidat
  8. ....és már vezethed is a Közlekedési naplódat! Sok sikert!
 

 

 

Bővebb információ: Tömöri László és Keresztessy László