Szelektív Szombat Nyíregyházán az Erdei Tornapályán

Szelektív Szombat Nyíregyházán az Erdei Tornapályán A Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2009. szeptember 26-án 10 és 17 óra között 2. alkalommal hirdeti meg a Szelektív szombat elnevezésű környezetvédelmi családi napot.. Az egész napos vetélkedősorozatra családokat (min. 1 felnőtt és 1 gyerek) várnak a szervezők.

A rendezvény helyszíne a nyíregyházi Erdei tornapálya ahol a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos tudásukat tehetik próbára a résztvevők.

 

 

A vetélkedő 10 állomása a következő lesz: sajtfal, lengőteke, szelektáló verseny, kukába dobás, tudás kereke, memória játék, kirakó, préselő verseny, rendmező, darts.

A játékok közben a tapasztalatok mellett ajándékokkal is gazdagodhatnak a jelenlévők. A díjakat illetően, a legügyesebb család nyereménye egy notebook lesz, a második helyezett család jutalma egy wellness hétvége, harmadik helyezett család pedig kerékpárutalványt vihet haza. Emellett a két szervezet sportszer és játékszerutalványokkal díjazza azokat az iskolákat és óvodákat is, akik a legtöbb családot mozgósítják.

 

Szelektív Szombat Nyíregyházán az Erdei Tornapályán

 

A tanulságos és gyakorlatias játékok mellett lufis bohóc, arcfestő, kukás-konténeres autó bemutató várja a résztvevőket.

 

Fellépnek: Dongó együttes, Jean Trevor, a Művészeti Szakközépiskola Táncművészeti Tagozatának növendékei, Hangszín Tanoda.

 

A sztárvendég délután fél öttől Szikora Róbert és az R-GO Gidák.

 

A jó hangulatról Szakál Miki gondoskodik.

Érdemes tehát annak is ellátogatnia az Erdei tornapályára, aki a vetélkedőkőn nem, hanem mint érdeklődő szeretne kilátogatni a rendezvényre.

 

A belépés mindenki számára ingyenes.