Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-t

Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-tBagi Iván Schwarzenegger bőrébe bújva akar bemutatkozni az előadó-művészet fogalmát radikálisan átalakító, világhírű Ashton Brothers-nek. A holland hercegi pár által is elismert formáció tagjai látványos produkciójukban a legkülönfélébb figurák bőrébe bújnak, akárcsak a népszerű magyar humorista.

 

Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-tIván gőzerővel készül, hogy Terminátorként mutathassa magát az október végén hazánkba látogató Ashton Brothers előtt. Talán a világhírnév küszöbén áll Iván…

 

Bagi Iván emlékezetes Terminátor figurájával akar bemutatkozni a hamarosan hazánkba látogató Ashton Brothers-nek, akik látványos, humoros, és olykor hajmeresztő előadásaikkal már szinte az egész világot elkápráztatták.

 

„Talán sokan emlékeznek arra, amikor Terminátorként el akartam venni Talmácsi Gábor motorját a Médiacápa című műsorunkban. Ezt a figurát szeretném jobban kidolgozni és megmutatni az Ashton Brothers-nek, akik éppolyan ezerarcúak, mint mi Nacsa Olivérrel. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre, hiszen nagy rajongójuk vagyok.” – leplezte le terveit Iván.

 

Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-tA népszerű magyar humorista már komoly edzésbe is kezdett, hogy minél izmosabb legyen, és jobban hasonlítson Scwarzenegger-re. A nagy erőfeszítés érthető, hiszen Iván akár szerepet is kaphat az Ashton Brother’s showjában, egy-egy világsztár megjelenítésével.

 

„Semmi sincs kizárva, hiszen Uri Geller is megígérte Olivérnek, hogy elviszi Texasba fellépni, miután látta Olivér róla szóló paródiáját.” – mondta Iván.

 

Az Ashton Brothers Sarlatánok (Charlatans, a medicine show) című produkciójukkal először látogat október végén (október 30-31.) Magyarországra.

 

 

 

A négy, igazán őrült holland fiatalember előadásaiban nagyszerűen ötvöződik a régi cirkuszok világa, a különböző varieték hangulata, a modern és klasszikus zene – a hip-hop-tól kezdve a rock-on át a bluegrass-ig, mindez rengeteg humorral fűszerezve.

 

Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-t

 

De művészetükre hatással vannak a burleszkfilmek, és a Jackass-féle tévéshow-k is. A formáció igyekszik a nyaktekerő mutatványokban bővelkedő előadások során különleges kapcsolatot kialakítani közönségével. Mindig valami újat, addig soha nem látottat találnak ki, így hozva létre produkcióik kivételesen egyedi atmoszféráját.