VII. Jonagold Almafesztivál és Vásár - Rakamaz

VII. Jonagold Almafesztivál és Vásár - RakamazVasárnap újra az almasör fellegvára lesz a Tokaj mellett található szabolcsi település. Október 11-én rendezik ugyanis a VII. Jonagold Almafesztivált, amelyen a fő attrakció újfent a folyékony kenyér lesz…
 

A budapesti Corvinus Egyetem Tanszékének közreműködésével fejlesztették ki az új ízesítésű sört, amely már eddig is turisták ezreit vonzotta a szabolcsi településre. Tizenegy fokos, s nyolc napig fogyasztható az almasör, amely iránt már egész Magyarország területéről intenzíven érdeklődnek utána –árulta el Zajácz Miklós szervező, aki hozzátette, tavaly már több ezer liter elfogyott az egyedi nedűből, de a nagy sikerre való tekintettel, most újból árulnak fél és egyliteres kiszerelésben.  Az elmúlt évben a premierrel nagyon sok turistát idecsalogattunk, s sokan vissza is tértek azóta, mert ez szerintük is kuriózum, világsiker.
No és a lényeg: egyelőre csak nálunk kapható!

 

Rakamazi VII. Jonagold Almafesztivál és Vásár
VII. Jonagold Almafesztivál és Vásár - Rakamaz

 

Ami pedig a vasárnapi programot illeti: délelőtt a Burattino Bábszínház és –stílszerűen- az Alma együttes lép színre, majd egy órakor a hivatalos köszöntő beszédekkel folytatódik a rendezvény. A helyi fellépő csoportok után délután négytől operett és filmslágereket hallgathatnak az érdeklődők, majd a gólyalábas komédiások előadását követően, este fél héttől érkezik Nagy Feró és Kalapács József, akik az István a Királyt adják elő a Mandala Dalszínház segítségével.

(poki)
 

Program:

09.00 Köszöntő, programismertetés
10.00 Burattino Bábszínház műsora: Többet ésszel, mint erővel
11.00 Alma együttes műsora
12.30 Díjátadás
13.00 Köszöntő
13.15 Felvonulás
14.00 Helyi és vendég művészeti csoportok fellépése

Gold Dance Klub társas és moderntánc csoport műsora
Összefogás Nyugdíjas Egyesület kórusa
Erzsébet Királyné Oktatási és Nevelési Intézmény csoportjai
Pompon Pannák

16.00 Operett és filmslágerek a Miskolci Nemzeti Színház művészeivel
17.40 Garagulya Gólyalábas, Komédiás Kompánia élőzenés műsora
18.30 István a Király - a nyíregyházi Mandala dalszínház előadásában

Vendégművész: Nagy Feró, Kalapács József

20.00 Tüzijáték