Ünnepi forgalmi változások a vasúton

Ünnepi forgalmi változások a vasútonAz október 23-i nemzeti ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító  vonatok október 22. és október 24. között. A MÁV Csoport bízik abban, hogy a nemzeti ünnep alkalmával a megnövekedő utasforgalom kiszolgálása zavartalan lehet, és nem nehezíti vasúti sztrájk az utasok eljutását a hosszú hétvégén.

Menetrendi változások:

Október 22. (csütörtök) – pénteki menetrend

Október 23. (péntek) – ünnepnapi menetrend

Október 24. (szombat) – ünnepnapi menetrend lesz érvényben.

Október 25-étől a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

 

Mindenszentek ünnepén, november 1-jén vasárnap nem lesz változás a menetrendben, a vasárnapra érvényes közlekedési rendnek megfelelően járnak majd a személyszállító szerelvények.

 

Az ünnepek ideje alatt a növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon – az igényekhez és lehetőségekhez igazítva – a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti  a kényelmesebb utazás érdekében.

 

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyértékesítés igénybevételét a www.mav-start.hu honlapon keresztül, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Az ünnepi menetrend változásairól indulás előtt érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon. 

 

MÁV-START Zrt.