Vidékfejlesztés – leader program: Több mint 30 milliárdos település-fejlesztés Szabolcsban

Vidékfejlesztés a leader program keretébenSzabolcs-Szatmár-Bereg megye vidékfejlesztésre a leader program keretében településfejlesztésre, és gyermekszegénység elleni programra kap támogatást.  Több mint 30 milliárd forintot fordíthatnak fejlesztésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések.

Településfejlesztés - leader

Több mint 30 milliárd forintot fordíthatnak fejlesztésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések a leghátrányosabb helyzetű térségek felzárkóztatási, továbbá a leader, valamint a gyermekszegénység elleni programban.

 

vidékfejlesztés Szabolcs megyében  vidékfejlesztés közösen

 

Baktalórántházi kistérség vidékfejlesztési támogatása

Ezt Gazda László, az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke mondta pénteken Baktalórántházán, ahol 1,1 milliárd forintot meghaladó támogatás odaítéléséről adott át dokumentumot a környék 56 pályázójának.

 

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye leader támogatása

A leghátrányosabb helyzetű hat szabolcsi térségnek együttesen 16,8 milliárd forint áll rendelkezésre a tervezett beruházásokhoz - mondta a fejlesztési szervezet vezetője, az MSZP országgyűlési képviselője.
Hozzátette: a leader programban hét helyi nyírségi akciócsoport 14 milliárd forintot költhet fejlesztésre, míg a gyermekszegénység leküzdéséhez a baktalórántházi és a csengeri kistérség részesült külön 500, illetve 400 millió forint összegű támogatásban.
 

A hír forrása: Gazdasági Rádió, MTI,
A képek forrása: www.umvp.eu

Minden egy helyen a LEADER programról és a támogatások részletes feltételeiről!
A kitöltendő dokumentumok az MVH oldalán letölthetőek!
LEADER ALOLDAL ITT!

 

Online Menedzser