Halálosan megfenyegettek egy fiatalembert Nyíregyházán

Halálosan megfenyegettek egy fiatalembert NyíregyházánMegöléssel fenyegettek a gyanú szerint egy fiatalembert november 3-án Nyíregyházán, amennyiben nem ír alá négymilliós tartozásáról egy papírt. A rendelkezésre álló adatok alapján két gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Fedezetként ott kellett hagynia egy nagy értékű gépkocsit is. Az autó nem az ő nevén volt, ezért a zsarolók Miskolcra vitték, hogy a névleges tulajdonos, a férfi ott élő anyja is írásban mondjon le a gépkocsiról. A sértettnek közben sikerült értesíteni a rendőrséget, így a miskolci kapitányság munkatársai fogták el a két feltételezett elkövetőt. Kocsijukból előkerült egy kés, egy boxer és egy gázpisztoly, ez ügyben külön eljárás indult.

 

 

Mivel a rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény Nyíregyházán történt, a zsarolás megalapozott gyanújával elrendelt nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja. A 26 és 30 éves nyírpazonyi lakhelyű gyanúsítottakat őrizetbe vették. A nyomozók úgy tudják, hogy a zsarolás hátterében kétes üzleti ügyek álltak.