Márton Napi Újborünnep és Múzeumok Őszi Éjszakája Tiszavasváriban

Márton Napi Újborünnep és Múzeumok Őszi Éjszakája TiszavasváribanA Nagy Rajzolás és a Családi Múzeumi délutánok után november 14-én a Márton -Napi Újborünnep és Libatorral este pedig a Múzeumok Őszi Éjszakájával folyatódik és fejeződik be az idei őszi fesztivál. A várható hideg idő ellenére kültéri programmal is készülnek a szervezők.

Ezen a napon Márton napi újborünnep és libator várja az érdeklődőket a Múzeumkertben már délelőtt 9 órától. Lesz libahajtó, kukoricamorzsoló és libafogó verseny is.

A fázósabb gyerekeknek a Ludas Matyi című rajzfilmet vetítik a Múzeumban, de lesz kézműves foglalkozás is ahol csuhébabát és kenőkét készíthetnek valamint bábelőadását is nézhetnek.

 

Nagyobb méretért kattintson ide...
Márton Napi Újborünnep és Múzeumok Őszi Éjszakája Tiszavasváriban

 

Napközben kirakodóvásár, borkóstoló, kemencében sült tök- és kenyérlángos, liba tepertő és még sok finomság várja a korgó gyomrú vendégeket.

A nap a Múzeumok Őszi Éjszakájával zárul ahol az esti múzeumi tárlatvezetéssel egybekötött múzeumlátogatás után Márton napi Borvacsorával várják az érdeklődőket a Nyíri Mezőség múzeumába.

Az esti rendezvényre jegyek 3900Ft/fő áron elővételben még korlátozott számban vásárolhatóak a Múzeum pénztárában.

Bővebb információ:20/2816929