Állatvédelmi Napok Nyíregyházán

Állatvédelmi Napok Nyíregyházán Az Állatvédelmi napokat a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósuló „Hatékony állatvédelem a gyakorlatban…” című program keretében szervezi az Állatbarát Alapítvány. Nyíregyházán a Nyír Plaza-ban található Civil Pontban  2009. november 23-29. között, látható tablókiállításon megjelennek az állatvédelem legfontosabb kérdései és az Állatbarát Alapítvány tevékenységének fontosabb mozzanatai.

A program keretében november 26-án csütörtökön, 14 órától, állatvédelmi, állattartási tanácsokkal és az állatvédelem jogi szabályozásának bemutatásával várják az érdeklődőket az Alapítvány munkatársai. A program ezen része nyilvános minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Itt lehetőség lesz az állattartóknak jelentkezni az „Állatbarát gazda” kampányra, melyről részletesen a helyszínen kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

 

 

Ugyanezen a napon várjuk az Állatbarát Alapítvány munkájába aktívan bekapcsolódni kívánó Önkéntesek jelentkezését. Ez két módon is lehetséges:

- az Önkéntes Állatvédelmi Őrszolgálat tagjaként (azon a településen, ahol él, balesetes állatok mentésével, a helyszín biztosításával és állatvédelmi bejelentések ellenőrzésével)

- illetve önkéntesként (az Alapítvány Állatotthonában, rendezvényein segítheti az Alapítvány munkáját és az állatvédelem ügyét). Részletes tájékoztatást, a jelentkezés feltételeit az alapítvány munkatársaitól a helyszínen vagy a www.allatbarat.com oldalon kaphatják meg az érdeklődők.