Az Állatok karácsonya

Az Állatok karácsonya Nagy meglepetésben lesz részük idén a nyíregyházi Állatotthon lakóinak. Az Állatbarát Alapítvány munkatársai és önkéntesei elhatározták, hogy megszépítik az árva kutyák és cicák karácsonyát, amelyben a lakosság közreműködésére is számítanak.

Több méter magas fenyőfát állítanak fel az Állatotthonban, amelyre mindenki hozhat díszeket, és saját maga helyezheti el azokat a fán!
 
A karácsonyfa alá pedig hálásan fogadnak bármit, amivel a kutyáknak és cicáknak örömet szereznek. Finom falatok (kutya és macska eledelek), játékok, állatápolási-és felszerelési cikkek (nyakörvek, pórázak, fésűk, samponok), meleg takarók, plédek ajándékozásával, vagy az állatokkal való foglalkozással, sétáltatással, szeretetteljes gondoskodással Ön is boldogabbá teheti az Állatotthonban élő kutyák és cicák karácsonyát.
 
A fenyőfa feldíszítésére az állatvédők sok szeretettel és forró teával várnak tehát mindenkit 2009. december 12-én 14 órától Nyíregyházán a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban.
 
Akik nem tudnak ekkor megjelenni,, azok december 11-től- 23-ig minden nap 8-16 óráig is díszíthetik az állatok karácsonyfáját, vagy elhelyezhetik a kutyáknak és cicáknak szánt meglepetéseket a fa alatt.
 
Bővebb információ kérhető:
Állatbarát Alapítvány Nyíregyháza Csatorna u. 2. Tel.:42/727-736,