Kérdőívezés a Búza téri Piaccsarnokról

Kérdőívezés a Búza téri PiaccsarnokrólTájékoztatjuk a lakosságot és az érintetteket, hogy az E-misszió Egyesület, a Tabula Pláza Alapítvány és az LMP összefogásával kérdőívezés kezdődik a Búza téri Piaccsarnokkal kapcsolatosan. 

A fenti szervezetek munkatársai és önkéntesei az árusok és a vásárlók piaccal kapcsolatos elképzeléseire, javaslataira, esetleges elvárásaira kívánnak rákérdezni.

 

A válaszokból elemzés, szakmai állásfoglalás készül, melyet továbbítunk a város vezetése, a döntéshozók felé, ezzel segítve a tervezési folyamat sikerét. A kérdőívezés január 10-ig folyamatosan történik, helyszíne a Búza téri Piac területe, a kérdőív letölthető a www.e-misszio.hu weboldalról. A kitöltött kérdőíveket kérjük, küldjék az alábbi e-mail címre visszaküldeni: livia@e-misszio.hu.

 

December 21-22-én 9-15 óráig, illetve jövő év január 4-8-ig lehetőség van az E-misszió Egyesület Malom utcai irodájában is a kérdőív kitöltésére.

 

 

A helyi termékek, helyi termelők támogatása hosszú távú feladatunk, mindannyiunk érdeke, ezért úgy gondoljuk, fontos, hogy munkájukat korszerű, kényelmes körülmények között végezzék. Amennyiben Ön érintett az ügyben, keresse aktivistáinkat!
Köszönjük!

Tömöri László
E-misszió Egyesület

Elnök