Elfogták a nyíregyházi késes útonállót

Elfogták a nyíregyházi késes útonállótVasárnapra virradó hajnalban Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán késsel támadtak meg egy hazafelé tartó középkorú párt. Az 50 éves férfi megpróbálta elvenni a tettes kését, aki többször felé szúrt.

A hasára irányuló szúrást a sértett télikabátja fogta fel, de a kezét megvágta. A dulakodás közben a megtámadott férfi elesett, a rabló ekkor letépte a nő táskáját és elszaladt vele. A könnyebben megsérült férfi megpróbált utána rohanni, de a ködben szem elől tévesztette. Értesítették a rendőrséget, így a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai forró nyomon elfogták a feltételezett elkövetőt. A gyanúsítottól előkerült az eltulajdonított pénztárca, az elkövetéshez használt bicska, és a retikült is megtalálták nem messze. A hölgy visszakapta elrabolt értékeit.

 

Elfogták a nyíregyházi késes útonállót

 

A környéken lakó 31 éves férfit rablás bűntett, hétrendbeli okirattal visszaélés, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A gyanúsított többszörös visszaeső, legutóbbi börtönbüntetéséből is feltételesen szabadult.