Ingyenes nyelvi klubok a Mustárházban

Ingyenes nyelvi klubok a Mustárházban Nyíregyházán a Mustárházban az új EVS projekt keretében, februárban új társalgási körök indulnak olaszul, németül és spanyolul, anyanyelvi vezetéssel.

A Mustárház külföldi önkénteseinek vezetésével februártól újra ingyenes társalgási körök alakulnak a Mustárházban. Gloria Gasperini Olaszországból érkezik, így anyanyelvi segítséggel vezeti be az érdeklődőket az olasz nyelv fordulataiba, Ruiz German Gutierez otthona Spanyolország, ő a spanyol társalgásban segíthet a nyelvtanulóknak.
 
Az osztrák Alexandra Wittsch a német nyelv gyakorlásában ad hasznos segítséget. Az önkéntesek a Fiatalok Lendületben Program által támogatott EVS projekt keretében érkeznek Nyíregyházára, közvetítő nyelvük az angol, ezért igény esetén az angol társalgási kört is indítanak, a résztvevők számától függően.
 
A Mustárházban 2009 januárja óta működik a lovári társalgási kurzus, melynek résztvevői már kiválóan társalognak lovári nyelven. Szívesen megpróbálkoznának a nyelvvizsgával is, melyben a Mustárház segítséget ad. A nyelvvizsgára felkészítő foglalkozásokon bárki csatlakozhat hozzájuk.
 
 
A társalgási klubokról további információ az info@mustarhaz.hu e-mail címen vagy a 42/400-344-es telefonszámon kérhető.