A nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium a legeredményesebb

A nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium a legeredményesebbJanuár 15-én, pénteken Budapesten a Magyar Sport Házában adták át az iskolai és diáksportban kiemelkedő tevékenységet végzett intézmények és testnevelők jutalmait. Az országos listáról három iskola is a díjazottak közé került, ezen kívül a megyék összesített pontversenyében is jó eredményt értünk el.

ISKOLAI  ÉVÉRTÉKELŐ ÜNNEPSÉG A MAGYAR SPORT HÁZÁBAN

 

 

 

A 2008/2009. TANÉVBEN  AZ ISKOLAI ÉS DIÁKSPORTBAN KIEMELKEDŐ TEVÉKENYSÉGET VÉGZETT INTÉZMÉNYEK ÉS TESTNEVELŐK JUTALMAZÁSÁRA KERÜLT SOR 2010. január 15-én, pénteken Budapesten - Magyar Sport Házának Konferenciatermében.

 

 

A nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium a legeredményesebb

 

 

A Magyar Diáksport Szövetség a diákolimpiai országos döntőkön I-VIII. helyezést elérő fiú és leány (valamint vegyes sportágak) egyéni és csapatversenyek eredményeit értékelte és a régi hagyományokat folytatva, immáron a hetedik alkalommal 2010-ben  is köszöntötte és jutalmazta az országban kiemelkedő diáksport munkát végző közoktatási intézményeket.
Az ünnepségen  megjelent ( díjakat adott át ) Schmitt Pál a MOB elnöke, Simóka Beáta sportot felügyelő szakállamtitkár, Deák György , a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

Szabolcs - Szatmár - Bereg megye diáksportjának eredményességét három intézmény vezetői és testnevelői képviselték. A csengeri Petőfi Általános Iskola kategóriájában az országos listán a 8. helyen,  a nyíregyházi Móricz Általános Iskola a 3. helyen végzett. A középiskolák kategóriában a nyíregyházi Vasvári Gimnázium jelentős pontkülönbséggel végzett az első helyen, s nyerte el az ország legeredményesebb középiskolai címet.


A megyék összesített pontversenyében Szabolcs - Szatmár - Bereg megye ( Megyei Diáksport Tanács ) az ötödik helyezést érte el!

 

 

 

Szoóh Béla