Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán

Szabolcs Kupa 2010 NyíregyházánIdén február 14-én ismét megszervezi a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Wesselényi Miklós Középiskola, Szakiskola és Kollégium szakmai támogatásával a Szabolcs Kupa országos fodrász, kozmetikus, műkörömépítő, műkörömdíszítő és pedikűrös versenyt, immár nyolcadik alkalommal.

Az idén a nagyközönség számára a verseny és a szakmai kiállítás mellett valódi show-műsorok garantálják a szórakozást.
 
Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán  Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán
 
Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Sz-Sz-B Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Wesselényi Miklós Középiskola, Szakiskola és Kollégium az országos fodrász, kozmetikus, műkörömépítő, műkörömdíszítő és pedikűrös országos versenyét, mely a régió egyetlen ilyen megmérettetése. A már gyakorlott szakemberek és  tanulók egyaránt összemérhetik tudásukat, megmutathatják kreativitásukat, valamint elleshetik versenyzőtársaik fogásait is.
 
Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán  Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán
 
Az előző évben 200 versenyző, 250 nevezéssel minden addigi résztvevőszámot meghaladott. Egyes számokban a területi győztes kvalifikálja magát az országos versenyre is.
 
Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán  Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán
 
A nagyközönség számára szakmai kiállítás is megszervezésre kerül, ahol a szépségiparban használatos csodaszerektől, a szalonokban használatos bútorokon át szinte minden szegmens megmutatkozik, és kínál szaktanácsadással egybekötött vásárlási lehetőséget.
 
Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán   Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán
 
A színpadon színes programok kínálkoznak egész nap, ahol hazai, nemzetközileg is elismert mesterfodrászok, stilistok, kozmetikusok mutatják be féltett szakmai titkaikat, és alkotnak nem mindennapi sminkeket és frizurákat, a gyönyörő modellekhez igazodva, melyek között akár méteres kontyokban is gyönyörködhetnek a szakmai résztvevők és az érdekődők egyaránt.
A verseny díjazottjai érmekkel, kupákkal, oklevelekkel és nem utolsósorban egy rendkívüli élménnyel lesznek gazdagabbak.

Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán  Szabolcs Kupa 2010 Nyíregyházán