Kisvárda - Kábítószer-terjesztéssel gyanúsítanak egy 66 éves asszonyt és lányát

Kisvárda - Kábítószer-terjesztéssel gyanúsítanak egy 66 éves asszonyt és lányátA Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön feltételezett kábítószer terjesztőkön ütött rajta. A gyanúsítottak között van egy 66 éves asszony, 39 éves lánya és egy 27 éves férfi, valamennyien helyi lakosok.

Kisvárda - Kábítószer-terjesztéssel gyanúsítanak egy 66 éves asszonyt és lányátA rendelkezésre álló adatok szerint a kábítószert a két nő szerezte be, amit a fiatalembernek adtak át tovább értékesítésre. A rendőrök egy kisvárdai parkolóban, üzletelés közben fogták el a férfit. Több fogyasztó ellen is eljárás indult, a gyanúsítottak köre várhatóan tovább bővül.

Az asszonyok közös lakásán tartott házkutatás során kábítószergyanús anyagokat, a gyorsteszt szerint 277 gramm amfetamin-származékot és 14,4 gramm marihuánát, a fiatalabb nő kocsijában további 85,7 gramm amfetamin-származékot találtak a rendőrök.

 

Kisvárda - Kábítószer-terjesztéssel gyanúsítanak egy 66 éves<br />
asszonyt és lányátA jelenlegi adatok alapján ők nem éltek az anyaggal, a férfi szervezetéből viszont kimutatták a drog jelenlétét. Nála összesen mintegy 10 gramm kábítószert találtak.

Azt, hogy a két nő honnan szerezte be a kábítószert, a további nyomozásnak kell tisztázni.  A Kisvárdai Rendőrkapitányság mindhárom feltételezett terjesztőt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat, a fogyasztók szabadlábon védekezhetnek.