Malek Andrea koncert Nyíregyházán

Malek Andrea koncert NyíregyházánMárcius 12-én 19 órától láthatja a nyíregyházi nagyérdemű Malek Andrea estjét a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrumban. Az est különlegessége, hogy Malek Andrea vendége egykori tanítványa Beke Éva, akivel mind a mai napig barátok.

A VÁCI MIHÁLY KULTURÁLIS, MŰVÉSZETI ÉS GYERMEKCENTRUM SZERVEZÉSÉBEN:

 

 

I Love A Piano

 

Malek Andrea és Walter Lochmann közös estje

 

Vendég: Beke Éva

 
 
A közös énekórákon született meg az ötlet, hogy énekeljenek duettet, de a megvalósulására ez idáig várni kellett. Éva több alkalommal képviselte Nyíregyházát nemzetközi megmérettetéseken (jelenleg is egy bulgáriai énekfesztiválra készül), így mi más is lehetett volna a legmegfelelőbb helyszín mindehhez, ha nem Éva szülővárosa, ahol az ötletet nyitottan fogadták.

Az esten régi dalok leporolva és egészen új dalok is felcsendülnek majd Walter Lochmann, a bécsi Theater an der Wien karmesterének közreműködésével, aki virtuóz játékával képes egy személyben is megtestesíteni a zenekart és Andreával lenyűgöző összhangban, a mindkettejükre oly jellemző humorral szólaltatják meg a dalokat.
 
Az I Love a Piano esten e két művész zenei kiteljesedését követhetjük nyomon, egyik a zongora, másikuk az énekhangja által, mindez egy fiatal nyíregyházi énekestehetséggel kiegészülve. Ennek az egyszeri, nem mindennapi eseménynek Önök is részesei lehetnek március 12-én 19.00 órától.
 
 
 
Jegyek vásárolhatók a VMK információs szolgálatánál (Nyíregyháza, Szabadság tér 9.) minden nap – hétvégén is - 8.00-19.00 óráig.