Sztárpalánta 2010 tehetségkutató verseny Nyíregyházán

Sztárpalánta 2010 tehetségkutató verseny Nyíregyházán2010. február 20. délelőtt 10 órakor rendezik meg a Sztárpalánta tehetségkutató verseny nyíregyházi válogatóját, a Váci Mihály Művelődési Központban. A zsűrik elnökei Pély Barnabás előadóművész, a United együttes frontembere és Szántó Péter, a Magyar Táncszövetség elnöke.

Az 1992. január 1. és 1999. december 31. között született gyerekek és fiatalok jelentkezhettek egyénileg vagy csoportosan a Grund Klubhálózat tehetségkutató versenyére, mely ének és tánc kategóriában 2-2 korcsoportban kerül megrendezésre. Nyíregyházán, szombaton 70 ének és 85 tánc produkció mutatkozik be a zsűri előtt.                                                          

Mind a két kategória elbírálása külön történik, a válogatások helyszínén elismert művészekből álló zsűri dönti el, ki juthat be a budapesti döntőbe. A zsűrik elnökei Pély Barnabás előadóművész, a United együttes frontembere, a Kodolányi János Főiskola tanára és Szántó Péter, a Magyar Táncszövetség elnöke, a Nemzetközi Táncszövetség alelnöke, a Táncművészeti Főiskola tanára.
 
A Sztárpalánta nyertesei hangszereket, egyéb értékes tárgynyereményeket, valamint kategóriánként belföldi nyaralást kapnak.