Beke Éva Bulgáriába készül

Beke Éva Bulgáriába készülLengyelország helyett idén Bulgáriában képviseli Magyarországot és Nyíregyházát a szabolcsi énekesnő, Beke Éva. Bár mára már nemzetközi hírnévre sikerült szert tennie, visszatérve a gyökereihez, egyre gyakrabban örvendezteti meg a nyíregyházi zenekedvelő közönséget tehetségével és hangjával.

 

Beke Éva Bulgáriába készülHiába a nemzetközi elismerés, az országos felkérések, a nyíregyházi lány egyre többet jár vissza Nyíregyházára, hogy elkápráztassa a közönséget énektudásával. A kisebb-nagyobb rendezvényeken való fellépések mellett részt vett a „Nyíregyházi Ki Mit Tud? 2009” tehetségkutató verseny döntőjének gálaműsorán, ahol az egyéni produkciója mellett a finisbe jutott fiatalokkal együtt fújta a közös dalt, sőt, magára véve a tanár szerepét, ő volt az is, aki megtanította számukra azt.
 
Tanárnő mellett pedig mint tanítvány is láthatta a nagyérdemű, amikor a Nyíregyházi Művészeti Hetek elő rendezvényeként „mesterével”, Malek Andreával állt egy színpadra, a közönség vastapsától kísérve.
 
 
 
 
A sorozat azonban nem állt meg ezzel. Éva már többször képviselte az országot és Nyíregyházát Lengyelországban a Carpathia Fesztiválon, a szakmai zsűri elismerését elnyerve. Idén azonban nem tudta elfogadni a lengyelországi fesztivál meghívását, mert új színpadra lép, Bulgáriában mutatja meg tehetségét egy szintén nagyszabású fesztiválon. Aki azonban nem tud odáig utazni, hogy találkozzon vele, az legközelebb május elsején láthatja-hallhatja őt a város több pontján megrendezésre kerülő programokon.