A BUSZACSA 2010-es programja

Az eddigi legszélesebb zenei kínálattal várja 2010-ben a megyebelieket és a városlakókat a Bujtosi Szabadidő Csarnok.

A nagysikerű Csillag születik gálaelőadás után március 26-án a Neoton együttes sztárjai lépnek színpadra, majd április 2-án egy napon látható a Mystery Gang, a Quimby és a Tankcsapda koncertje, ezáltal a legnagyobb és legjobb hazai koncertbandák érkeznek a csarnokba! Idén elsőként Nyíregyháza lehet az a hely, amelynek sikerül három különböző műfaj, három nagyágyúját elcsábítania méghozzá egy éjszakára, a város legnagyobb koncerthelyszínére, melyre eddig még soha nem volt példa, hiszen ezek a zenekarok egyenként is teltházas fellépőknek számítanak!

 
Két héttel később, április 16-án ismét egy zenei csemegére számíthatnak a rajongók, hiszen Deák Bill Gyula és a Piramis együtt koncertezik. A nemrég 60. születésnapját ünneplő Bill bácsi legjobb dalait adja elő és ismét hallhatók lesznek a Piramis legendás számai. A tavaszi koncertsorozat zárásaként a Hooligans lesz a buszacsa vendége. Csipáék 2008-ban szerepeltek volna utoljára Nyíregyházán, de akkor a vihar elmosta a koncertet, most részben ezt is pótolják a csarnokban.
 
A március programban 7-én ismét szerepel a Kelet Ruhabörze, március 20-21-én a modern táncgála, míg március 28-én az aerobick nap Katus Attila vezérletével. Május 30-án a magyar női kézilabda válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Azerbajdzsánt fogadja, előmeccsként a Nyírsuli fiataljai mellett a Szabolcsi György vezette egykori nyíregyházi hölgy kézilabda gárda ukrán ellenfelekkel fog játszani. Június első hét végéjén ismét a csarnokban rendezik a Kelet-East Expot, majd június 24-től július 4-ig a buszacsa lesz a fő helyszíne a főiskolai női és férfi kézilabda világbajnokságnak.
 
Augusztusban két hét végén a Jehova tanúi tartják kongresszusukat a csarnokban, majd augusztus 20-án a Cantemus Fesztivál záró koncertjét rendezik a csarnokban, két nap múlva pedig ismét ruhabörze lesz. Augusztus utolsó hét végéjén újra láthatják a nézők a magyar kézilabda válogatottat a Pannon Kupa keretében.
 
Októberben a Sose halunk meg című musical Koltai Róberttel a főszerepben vendégszerepel a buszacsában, majd 22-én a Kárpátia együttes tér vissza a csarnokba. Novemberben ismét lesz teremcross gála, majd december 10-én harmadszor szervezik a Retro Fesztivált és kísérő rendezvényként a Luca-napi Pálinka Ünnepet.