Lomtalanítás

LomtalanításA Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. az előző évhez hasonlóan idén is meghirdeti a lomtalanítást. 

A lakosok a lomtalanításra kijelölt szombati napok folyamán, a lomtalanítási táblával ellátott helyekre, illetve a családi házban élők az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik helyére helyezhetik ki a lomot (a kommunális hulladékot nem).

A Kft. kéri a lakosságot, hogy vasárnap már ne helyezzenek ki lomokat. A hulladékok utólagos kihelyezése illegális hulladéklerakásnak minősül, ami pénzbírsággal büntethető.

Felhívják továbbá mindenki figyelmét arra, hogy tilos veszélyes hulladékot a lomok közé kirakni!

 

A háztartásokban keletkezett veszélyes hulladékot, a hulladék tulajdonosa, a Társaság Nyíregyháza- Oros, Szállási u. 72. sz. alatti Hulladékkezelő Üzemébe hétköznap 7-17 óráig beszállíthatja, valamint kis mennyiségben térítésmentesen átadhatja a Korányi F. u. 3. sz. alatt található Hulladékudvarban.

 

 

 

A lomtalanítás menetrendje a következő:

 

 

 

2010. március 20. (szombat)

Nagykörúton belüli rész, Örökösföld, Jósaváros, Északi alközpont, Hímes, Korányi kertváros, Kertváros, Malomkert, Bujtos, Repülőtér és környéke, Huszár-telep, Érkert, Oros

 

2010. március 27. (szombat)

Butyka-Rozsrét, Borbánya, Kistelekiszőlő, Nyíregyháza-bokortanyák, Sóstófürdő, Sóstóhegy, Nyírszőlős, Nyírjes-Nagyszállás, Kőlapos, Újtelekbokor, Polyákbokor, Mandabokor, Napkor

 

2010. április 17. (szombat)

Nyírtelek, Nagycserkesz, Nyírtura, Felsősima, Kálmánháza, Nagyhalász