Tankcsapda Quimby és Mystery Gang koncert Nyíregyházán

Tankcsapda Quimby és Mystery Gang koncert NyíregyházánÁprilis 2-án egy napon látható a Mystery Gang, a Quimby és a Tankcsapda koncertje, ezáltal a legnagyobb és legjobb hazai koncertbandák érkeznek a Bujtosi Szabadidő Csarnokba!

 

Képeink a koncertekről...

 
Idén elsőként Nyíregyháza lehet az a hely, amelynek sikerül három különböző műfaj, három nagyágyúját elcsábítania méghozzá egy éjszakára, a város legnagyobb koncerthelyszínére, melyre eddig még soha nem volt példa, hiszen ezek a zenekarok egyenként is teltházas fellépőknek számítanak!
 
 
Rockabilly-sztárok
 
A Mystery Gang koncertjei mindig száz százalékosak mind a játékot, mind a hitelességet tekintve. Autentikus rock and roll zenéjük hallatán olyan '50-es évek garage, jungle és rockabilly sztárjai ugranak be, mint Carl Perkins, Johnny Cash, Eddie Cochran vagy Buddy Holly! Muzsikájukra, mindenki táncra perdül, garantáltan egy nagy szelet múltidézés Elvis hazájából!
 
 
Siker, Színház, Érték-díjas zenei kavalkád
 
Tankcsapda Quimby és Mystery Gang koncert<br />
NyíregyházánKelet-Magyarországon nincs olyan ember, aki kapásból emlékezne arra, mikor is fordult meg a Quimby Nyíregyházán. Erre még a zenekar tagjai sem igazán tudnak válaszolni, így egyértelmű, hogy a Quimby rajongók felfokozott várakozással tekintenek április 2.-ára!
A zenekar újra fénykorát éli, már-már ikonikus alternatív-popsztárokká váltak – Most múlik pontosan, vagy a napjaink rádióslágerévé vált Fonogram-díjas „Ajjajjaj” című dalukkal!
Nemrég Lármagyűjtögető néven egy cd-ből és dvd-ből álló új Quimby kiadvány jelent meg három vadonatúj számmal! A Quimby, dalok napjaink legszélesebb stílus-kavalkádjából építkeznek, előadva pedig a leghangulatosabb színpadkép párosul hozzájuk!
 
 
Végre Tankcsapda
 
Tankcsapda Quimby és Mystery Gang koncert NyíregyházánA tavaly húsz éves jubileumát, ünneplő Tankcsapdát szintén régóta várják Nyíregyházán rajongói. A trió itt utoljára, pont a Bujtosi Szabadidő Csarnokban játszott telt ház előtt, így szép emlékkel térnek vissza. A koncert különlegessége továbbá, hogy a jól ismert nagy slágerek mellett az időközben aranylemezzé vált „Minden jót” című új album lemezbemutató turnéjának első nagyszabású nyitóállomása lesz ez egyben!
 
 
2010. április 02.
Három zenekar, három különböző műfaj, egy fergeteges tavaszi éjszakán! A Bujtosi Szabadidő Csarnok programkínálata páratlan szórakozási élményt jelent mindazoknak, akik a hazai zenei élet legkiválóbb képviselőire kíváncsiak! Az április eleji koncertre elővételben rendkívül kedvező akció keretén belül lehet belépőjegyhez jutni.
 
 
 
Jegyinformációk
 
Nyíregyháza:
Kelet Magyarország előfizetőknek kedvezményesen 2500,- > Kelet-Magyarország szerkesztőség (Dózsa György út 4.-6.)
 
Előfizetés nélküli jegyár 2800,- >
 
Ticketline Jegyiroda (Szarvas u.1-3.)
Kuriózum Farmernagyker (Szarvas u.15.)
Unicum Pub (Búza tér 2.)
BuSzaCsa jegypénztár (Géza u. 8-16.)
Információs telefonszám: 06-70/289-29-13
 
Debrecen:
Mezon Ifjusági Iroda (Batthyány u.2/b)
Rock-Ness (Vár u. 10/c)
Lovarda söröző (Kassai út 26.)
 
Információs telefonszám: 06-30/3893590 
Jegyek a koncert napján, a helyszínen: 3000,-
 
 
További információk a www.ticketline.hu weboldalon!