Életmód előadások a fitnesz klubban

Újszerű és egyben népszerű kezdeményezést indított útjára a közelmúltban Nyíregyháza egyik fitnesz klubja. A hagyományos aerobic és fitnesz szolgáltatások mellett a lélek ápolására is lehetőség nyílik a klub hétköznapjaiban. Párkapcsolati, munkahelyi, álláskeresési problémák, egészségügyi gondok, depresszió, kiúttalanság érzés, mind megoldásra találhatnak az új szolgáltatások igénybe vételével.

 

Problémái megoldására mindenki megtalálhatja a számára vonzó megoldásokat, hiszen az alternatív mozgásoktól – csikung, pilates, jóga – az alternatív diagnosztikai eljárásokon keresztül – biorezonanciás állapotfelmérés, Bach virág terápia, reflexológia -, a mandalafestésig, a tibeti hangterápiáig számos módszer várja a váltani, változni, gyógyulni vágyókat.
 
A hétköznapok szolgáltatásai mellett az almamag egyesület szakemberei szombatonként kötetlen hangú beszélgetésekre várják a város lakóit a fent felsorolt témákban. A tibeti hangtálak első bemutatóját, a csakrák működésének és tisztításnak bemutatója teszi érdekessé. A tibeti hangfürdő nem csupán a testet, de a lelket is megtisztítja a negatív rezgésektől.
A 16 órától kezdődő előadások mindig tartogatnak a résztvevők számára olyan módszereket, melyeket elsajátítva otthon is képessé válnak enyhíteni a feszültségen, felülemelkedni az apró-cseprő problémákon! Az előadások sora április 17-én, szombaton négy órakor indult.
Köteles Gyula hangterapeuta várja a tálak és gongok rezgéseiben megmártózni kívánó érdeklődőket. A részletekről az almamag egyesület weboldalának programjai között olvashatnak.