A gyógyító táplálkozás nagykövete, Kövesdi Natália Nyíregyházán

 Az áprilisi almamag találkozóra a gyógyító táplálkozás nagykövete, Kövesdi Natália érkezik Nyíregyházára, hogy megossza tudását, tapasztalatait a táplálkozás és az allergiák kialakulásának és kezelésének, megszüntetésének összefüggéseiről.

Az almamag találkozók rendszeres látogatói megszokhatták már, hogy egy adott témát minden oldalról megpróbálnak körbejárni a jelenlévő szakemberek segítségével. Az április 13-án, eset öt órakor, a Rolling Rock konferencia termében (Luther u. 5.) tartott találkozón Kövesdi Natália, a nagy sikerű Nagyi és Nati szakácskönyve szerzője az egészségmegújító, egészségmegőrző makrobiotikus táplálkozás magyarországi meghonosítója, elsősorban az allergiák vonatkozásában beszél a makrobiotika jelentőségéről. Beszél az általa eredményesen alkalmazott terápiás lehetőségekről is, melyek alkalmazásával jelentős sikereket érnek el egész Európában.
 
Natália mellett ismét bemutatkoznak az almamag életmódportál szakemberei: Harsányi László, a T-uránia vízzel, mely a szent források rezgéseit hordozza magában. Dr. Szőke Katalin a biorezonanciás allergiatesztet ismerteti, Dr. Leschné Angéla a nyíregyházi májgondozót képviseli, és tájékoztat a máj méregtelenítésben betöltött szerepéről.
 
Oláh Henriettától azt tudhatjuk meg, hogy a Bach virágterápia hogyan segítheti az allergiánk kezelését, Kugyela János pedig egy rendkívüli, új anyagot, a primbiotikus gélt mutatja be, mely a bélrendszer belső hidratáltságában játszik kiemelkedő szerepet, s ezzel szintén jelentős feladatot lát el az allergiák kezelésében, illetve megelőzésükben. Ismét lesz masszázs-bemutató és magvas ételek kóstolója és még azok sem mennek el információ nélkül, akik tanulni szeretnék, akár a makrobiotikát, akár a finom ételek elkészítésének módját! Részletek az almamag egyesület honlapján.