Sikeres elfogások Máriapócson

 A Máriapócs Rendőrőrs munkatársai április 2-án előállítottak a rendőrőrsre egy 39 éves kállósemjéni férfit és megállapították, hogy az 2009 áprilisa óta előállításig számos bűncselekményt követett el Kállósemjén településen és eddig bizonyíthatóan 7 lopás, illetve betöréses lopás bűncselekményt írható a számlájára.

 

Főleg magánlakásokba illetve azok mellékhelyiségeibe hatolt be és onnan ami fogható volt mindent vitt. ( gépeket, vasanyagokat, motoros kerti kapát, fűrészgépet, talicskát, szerszámokat), de még az udvaron lévő tyúkokat is összeszedte.
A lopással okozott kár értéke esetenként a 15.000- Ft-tól a 330.000-Ft-ig terjed. A gyanúsított őszinte beismerő vallomást tett, és az elvégzett helyszíni kihallgatás során elmondta, hogy főleg az ismerőseit, és az idősebbeket szemelte ki áldozatul, akiknél már előzőleg is járatos volt.
 
 
Ezen a napon, még egy a Nyíregyháza Városi Bíróság általa körözött Budapesti férfit is sikerült a rendőrőrs egyenruhásainak elfogniuk Ófehértón, akit ezt követően őrizetbe vettek, továbbá még két a Kisvárda Rendőrkapitányság által eltűnés miatt körözött fiatalt akik a berkeszi nevelőintézetből szöktek, sikerült előállítaniuk és a nyírbátori intézetbe elhelyezni.
 
 
 
                                                               Készítette:
Varga Zsolt r. fhdgy.
 Őrsparancsnok